15-årige Caroline er håndboldklubbens samlingspunkt

15-årige Caroline er håndboldklubbens samlingspunkt

Håndboldklubben BR66 Langeskov har en rollemodel i den 15-årige Caroline Kronblad, som brænder for at spille håndbold, men mindst lige så meget for, at alle i klubben har det godt. Hun får de nye spillere til at føle sig velkommen, går forrest i alle opgaver, og hendes engagement smitter af på holdkammeraterne. Derfor har hendes træner indstillet hende til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen”.

Caroline Kronblad elsker at spille håndbold, og hun misser helst ikke en træning, selv når hun er ramt af skader, møder hun op i håndboldhallen for at være sammen med sine holdkammerater, som hun betegner som sine venner. Og selvom den 15-årige håndboldspiller også er dygtig til sin sport og ikke er bleg for at styrketræne, fighte eller få blå mærker, så er det faktisk ikke hendes præstationer, som hendes træner har lagt mest mærke til. Det er derimod hendes væsen, hendes engagement og evne til at tage imod nye spillere.

Hun er altid klar med et smil og en hjælpende hånd, ligesom hun gerne hjælper med at fylde drikkedunke eller sætte hår på de andre piger. Faktisk beskriver hendes træner hende som en rollemodel, hvis gode indsats og engagement smitter af på holdkammeraterne. Derfor har han indstillet hende til prisen som årets kammerat. 

c3

- Jeg er stolt af, at min træner har lagt mærke til mig, men jeg forstår egentlig ikke helt hvorfor. Jeg prøver bare at være mig selv, være positiv og komme i godt humør til træning og til kampene. Det er fedt, at det er noget, de andre lægger mærke til og værdsætter. Faktisk på en rimelig stor måde ved at nominere mig til den her pris. Så det vil jeg gerne sige tak til min træner og mine holdkammerater for, siger Caroline Kronblad. 

Selvom Caroline Kronblad kun er 15 år, så tager hun allerede meget ansvar for nye spillere i klubben. Her har hendes træner nemlig også bemærket, at hun altid er den første til at gå hen til en ny spiller, hjælpe dem i gang og få dem til at føle sig velkommen og godt tilpas på holdet og i klubben generelt. 

- Jeg var selv den nye i klubben for to år siden, og jeg kan huske følelsen af at skulle finde mig til rette i klubben, og her var de andre gode til at tage imod mig, og der gik ikke lang tid før, jeg følte mig som en del af holdet. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at gøre det samme ved nye spillere, så de får en god oplevelse og synes, at det er sjovt at spille i Langeskov, fordi jeg synes, at det er megafedt, siger Caroline Kronblad. 

Den 15-årige håndboldspiller er én blandt seks nominerede til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’, som uddeles til Sportslørdag d. 12. marts i Odense Idrætshal. Her kommer de syv unge mennesker på scenen, hvorefter det afsløres, hvem der løber med titlen som årets kammerat og 25.000 kr., som kan bruges til en oplevelse med holdet. Og bliver det Caroline Kronblad, som får overrakt pengene, så er hun heller ikke i tvivl om, hvad de skal bruges til. 

- Jeg vil helt sikkert bruge pengene til en fælles oplevelse for hele holdet, hvor vi kan skabe nogle gode minder sammen, siger Caroline Kronblad.