16-årige Elias er en kæmpe gevinst for Søndersø IF Håndbold

16-årige Elias er en kæmpe gevinst for Søndersø IF Håndbold

I Søndersø IF Håndbold sætter de stor pris på Elias Findshøj, som altid møder glad i hallen, hjælper til, når der er brug for det og så er han foregangsperson for klubbens fanklub, som samler store og små. Ifølge klubben er han en uundværlig ildsjæl, og derfor har de indstillet ham til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’, som uddeles til Sportslørdag d. 21. januar.

16-årige Elias Findshøj er en ambitiøs håndboldspiller på U15-holdet i Søndersø IF Håndbold, som går forrest til træning og kamp, uanset om han selv er på banen eller på udskiftningsbænken.

Udover at være dygtig til sin sport, så har den unge håndboldspiller især gjort sig bemærket i klubben for sit altid gode humør. Det møder hans holdkammerater og de drenge, han er træner for. De beskriver ham som en god kammerat, der lytter, joker og hygger og som er god til at lære fra sig. Alt dette gør ham til en uundværlig ildsjæl for klubben, og derfor har de indstillet ham til titlen som årets kammerat. 

- Jeg fik en glad følelse indeni, da jeg fik at vide, at jeg var nomineret til prisen. For man kunne sagtens have valgt en anden, hvis det gjaldt om at være den bedste på holdet, men at blive nomineret for mit humør og den jeg er, det gør mig glad. Jeg prøver nemlig altid at være i godt humør uanset om vi scorer eller misser et mål, siger Elias Findshøj. 

Han begyndte selv i håndboldklubben for tre år siden og har haft nemt ved at komme ind i klubben på grund af sit væsen og sin evne til at være en god kammerat. Derfor er han også selv meget opmærksom på, når der kommer nye spillere til klubben.

- Når der kommer nye, så tager vi imod dem med åbne arme, for jo flere vi er, jo sjovere er det også. For mig var det nemt at komme ind på holdet, så det synes jeg også, at det skal være for andre, siger Elias Findshøj. 

Den 16-årige håndboldspiller har også valgt at være foregangsperson for en ny fanklub i klubben under navnet ”Søndersø Ultras”, som støtter op om alle klubbens hold, når de spiller på hjemmebane. Fanklubben har været med til at danne venskaber på tværs af årgangene og også her har Elias Findshøj spillet en stor rolle i at få andre til at møde op og heppe. 

- Det bringer så god stemning i hallen, når vi mødes og hepper, danser og synger. Det er så hyggeligt, og det gør det sjovt at komme i klubben. Der er også flere, der har skrevet beskeder om, at de gerne vil komme igen, fordi der er så god stemning, fortæller Elias Findshøj. 

Håndboldspilleren fra Søndersø er én blandt syv nominerede til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’, som uddeles til Sportslørdag d. 21. januar i Odense Idrætshal. Vinderen af prisen får titlen som årets kammerat og 25.000 kroner, som kan bruges til en oplevelse med klubben eller holdet. 

Hvis Elias Findshøj vinder, så er han ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges til. Fanklubben har nemlig brug for en ny stortromme og ellers vil han gerne invitere sit hold ud og se nogle håndboldkampe. Her er det klubberne GOG, Aalborg og Århus, som står øverst på listen, hvis det står til den nominerede håndboldspiller fra Søndersø IF Håndbold.

elias2