16-årige Ingrid er frivillig træner og en uvurderlig rollemodel

16-årige Ingrid er frivillig træner og en uvurderlig rollemodel

En ildsjæl, imødekommende og ikke mindst hjælpsom. Sådan beskriver Gymnastikforeningen Hindsholm 16-årige Ingrid Agri, der er indstillet til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’. Som frivillig træner tager Ingrid medansvar for de mindste og sørger for at skabe et miljø, hvor alle føler sig velkomne. Kombineret med sit gode humør og engagement er Ingrid Agri indbegrebet af en rollemodel.

I Gymnastikforeningen Hindsholm er man stolte af den 16-årige Ingrid Agri, som altid møder op i foreningen med glæde og engagement, hvilket smitter af på både arrangører, trænere og gymnaster. Ingrid bliver ikke kun opfattet som træner, men i høj grad som en ildsjæl og uvurderlig rollemodel, som med sin gode opførsel og egenskaber gør foreningen til et godt sted at være. 

Derfor var gymnastikforeningen ikke i tvivl om, at Ingrid fortjener at være nomineret som årets kammerat, og det er et skulderklap, som Ingrid er særligt stolt af. 

- Jeg synes, det er vildt. Jeg synes, det er meget stort, og jeg er meget beæret over det. Jeg gør mit bedste for at være en god kammerat, men altså det er jo ikke mig, som afgør, om jeg er en god kammerat. Det er jo dem, der er rundt om mig, som skal vurdere det. Men jeg gør meget for at være opmærksom på andre omkring mig og for, at det skal være rart og trygt for alle at være i foreningen, siger Ingrid Agri. 

Medtrænerne i gymnastikforeningen vil gerne anerkende Ingrid Agri for den store frivillige indsats, hun altid leverer og for hendes betænksomme, hjælpsomme væsen. I foreningen ser de nemlig Ingrid Agri som et forbillede og som en pige, alle føler sig trygge ved, da hun altid er imødekommende og klar til at hjælpe en kammerat. 

i3

- Jeg vil gerne have, at alle føler sig set og hørt, og hvis jeg kan se, at folk er kede af det, så vil jeg gerne hjælpe dem. For jeg ved, at det som lille gymnast nogle gange kan være svært, for det har jeg selv prøvet, men jeg havde nogle gode trænere, da jeg var mindre som hjalp mig. Og det giver bare den fedeste følelse, når man går fra træning, så sådan vil jeg også gerne være over for de yngste i dag. Jeg synes, foreningen har gjort så meget for mig, så jeg føler også, at jeg skal give noget igen, fortæller Ingrid Agri, som ved siden af sin trænerrolle, sin skole og sin egen træning også har takket ja til at være suppleant i bestyrelsen i Gymnastikforeningen Hindsholm. 

Om Ingrid Agri bliver kåret som årets kammerat, finder hun dog først ud af lørdag den 12. marts i Odense Idrætshal, når vinderen af ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ bliver afsløret. Her er hun én af syv nominerede til titlen som årets kammerat og 25.000 kroner. Hvis Ingrid Agri skulle være så heldig at vinde, har hun dog allerede en idé om, hvad pengene skal bruges til. 

- Hvis jeg vinder, så skal pengene bruges til at lave noget sammen uden for gymnastikhallerne, som styrker fællesskabet på holdet. Det kunne f.eks. være, at vi tager ud at bowle, for det er bare noget, som altid er sjovt. Men jeg vil gerne have, at foreningen skal være med til at bestemme, hvad pengene skal gå til, så vi alle synes, at det er noget hyggeligt, vi skal lave, lyder det fra den 16-årige gymnast.