14-årige Lasse fandt glæde i rugby og blandt sine holdkammerater

14-årige Lasse fandt glæde i rugby og blandt sine holdkammerater

Den odenseanske rugbyklub har indstillet 14-årige Lasse Wahl Jensen til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ for hans store personlighed, hans gode humør og hans evne til altid at hjælpe de andre i klubben på og udenfor banen

I snart fem år har Lasse Wahl Jensen været en del af Rugby Club Odense. Her kender de den unge mand som indbegrebet af en god kammerat, der er en trofast og loyal del af holdet. Samtidig er han også en kammerat, som de andre i klubben holder af, en de har det sjovt med og en som altid står klar med en hjælpende hånd. 

På banen lader Lasse Wahl Jensen sig gerne tackle af de yngre spillere, så de kan få en succes og prøve at tackle andre, og i kampsituationer går han altid forrest for at forsvare sine holdkammerater. Hans tidligere træner og holdleder beskriver den 14-årige rugbyspiller som stærk som en okse, en skøn ung mand med masser af talent og vigtigst af alt, så har han masser af plads til at være en fantastisk kammerat. Derfor har klubben også indstillet Lasse Wahl Jensen til prisen som årets kammerat. 

- Jeg blev glad og synes, det var fedt, da jeg fik det at vide. Det er noget andet at være nomineret for at være en god kammerat end for at være den bedste på holdet. Det betyder jo, at man har gjort et bestemt indtryk og har hjulpet sine kammerat. Det er jeg glad for at vide. Min træner havde sagt nogle af tingene til mig før, men noget af det kom også bag på mig, siger Lasse Wahl Jensen. 

For den unge rugbyspiller betyder fællesskabet i klubben alt og det får ham, ifølge træneren, til at vokse som kammerat. Og netop fællesskabet er også noget af det, de taler meget om i rugbyklubben. 

- Vi taler om, at vi skal have et godt fællesskab i klubben og det har vi virkelig også. Alle passer ind i rugby. Både store og små, drenge og piger. Det er også derfor, vi har sådan en god klub. Jeg tænker ikke over at være en god kammerat for jeg er bare mig selv, men jeg synes, det er rart at give en hånd og hjælpe, for jeg vil også gerne have, at andre hjælper mig, hvis jeg har brug for det, siger Lasse Wahl Jensen. 

Lørdag d. 21. januar finder Rugby Club Odense og Lasse Wahl Jensen ud af, om det er ham, der løber med titlen som årets kammerat. Det sker til Sportslørdag, hvor han sammen med seks andre nominerede finder ud af, hvem der får ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ og 25.000 kroner, som kan bruges til en oplevelse med klubben eller holdet. 

Og Lasse Wahl Jensen er da heller ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges til, hvis han får lov til at bestemme. Det skal nemlig bruges til noget hyggeligt, der kommer hele klubben til gode. 

- Det kunne være fedt at tage på en hyggetur sammen til Lalandia eller på en træningslejr til udlandet. Vi har nogle invitationer fra andre rugbyklubber i Tyskland og Belgien. Det kunne være fedt at prøve at spille mod dem for de er ret gode. Men jeg vil egentlig bare gerne have en god oplevelse med mine kammerater fra klubben, siger Lasse Wahl Jensen.

lasse2