Malthe gør en særlig indsats for holdkammeraterne og TPI Håndbold

Malthe gør en særlig indsats for holdkammeraterne og TPI Håndbold

17-årige Malthe Hein vil sin håndbold og holdkammeraterne rigtig meget. Af håndboldklubben TPI-Odense bliver han beskrevet som en person, der altid yder 110 procent og gør en ekstra indsats for fællesskabet i klubben. Derfor er Malthe Hein blevet indstillet til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’.

Hos TPI Håndbold i Odense er man stolte af 17-årige Malthe Hein for udover at være en af de bærende spillere på U17-holdet, er han også en god holdkammerat, som kommer godt overens med alle på holdet og bidrager til at løfte fællesskabet i klubben. Derfor er Malthe Heins træner ikke i tvivl om, at han fortjener at være indstillet til årets kammerat. 

- Jeg var lidt i chok, da jeg fik beskeden om, at jeg er nomineret, og det er bare mega fedt, at min træner synes, jeg fortjener den flotte pris. Inden for den her sport handler det meget om de fysiske præstationer såsom at være stærk, hurtig eller lave mange mål, så det er dejligt at blive hædret for, hvordan jeg er uden for banen, siger Malthe Hein. 

Fra træneren i håndboldklubben lyder det, at Malthe Hein bekymrer sig meget om sine medmennesker og ønsker det bedste for dem. Og i klubben har han også været med til at facilitere et åbent og imødekommende hold, hvor nye spillere hurtigt falder godt til, samtidig med at han bidrager til at fastholde gamle spillere, der ellers er på vej i forskellige retninger. Derfor bliver Malthe Hein set som en stor del af den succes, TPI Håndbold i Odense oplever. 

- Jeg er nok meget direkte som person, og derfor har jeg ikke svært ved at spørge ind til, hvordan folk har det. Det er jo tydeligt at mærke, hvis nogle af mine holdkammerater af nede, og det er jo også noget, der kan påvirke mig. Og selvom jeg selvfølgelig går op i kampene, er det især det sociale, som betyder noget, for det skal være sjovt at spille håndhold. Samtidig ser jeg mine holdkammerater som mine venner, og mange af os har jo spillet sammen, siden vi var helt små, fortæller Malthe Hein. 

m3

Lørdag den 12. marts finder Malthe Hein ud af, om han bliver kåret som årets kammerat, når juryen afslører, hvem blandt de syv nominerede, der vinder ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’.

Med titlen følger også 25.000 kr. til at bruge sammen med sit hold, og hvis den unge holdboldspiller er så heldig at vinde, ved han også allerede, at pengene skal bruges på noget, de som hold kan have det sjovt med. 

- Det kunne være virkelig fedt, hvis jeg kunne tage holdet med til et stævne et andet sted i landet, hvor vi kan blive rystet sammen som hold og styrke fælleskabet. Det kunne f.eks. være til et julestævne, hvor vi er sammen en tre-fire dage, og hvor vi udover at træne også kan hygge os og have det sjovt sammen uden for banen. Det vigtigste er, at vi alle sammen får en god oplevelse, siger 17-årige Malthe Hein.