Erfaren Aarhusianer skal stå i spidsen for ny Fynske Bank-filial

Erfaren Aarhusianer skal stå i spidsen for ny Fynske Bank-filial

Når Fynske Banks nye filial fredag den 1. september slår dørene op på Silkeborgvej i centrum af Aarhus, bliver det med den lokale bankmand Claus Lauenborg som regionsdirektør. Han flankeres af et kompetent hold med stort lokalkendskab.

Fredag 1. september slår Fynske Bank dørene op til en helt ny filial i Aarhus C på Silkeborgvej 2. Udover at afsløre filialens adresse sætter banken også ansigter på det hold, som nuværende og kommende kunder kan møde i bankens nye lokaler.

Holdet tæller blandt andre aarhusianeren Claus Lauenborg, der som erfaren bankmand og leder bliver ny regionsdirektør.

clauslauenborg

- Jeg har boet og arbejdet i Aarhus hele mit liv og blandt andet været en del af Aarhus United og Lyngbygaard Erhvervsklub, samt i Aarhus Fremad som både træner og sponsor. Det er her, jeg har mit netværk og lever mit liv, og det kan kun blive en styrke, når jeg skal være med til at skabe en position for Fynske Bank i Aarhus. Heldigvis bliver det sammen med et virkelig kompetent hold af både menneskelige og faglige kompetencer, siger han.

Lauenborg kommer fra en stilling som regionsdirektør i Vestjysk Bank, hvor han har arbejdet i mere end 10 år. Her har han bestredet titler som koncept-, salgs- og marketingchef samt regionsdirektør.

Nu venter en opgave med at skabe et solidt fundament for en helt ny filial af Fynske Bank.

- Vores vigtigste opgave bliver at skabe gode kundeoplevelser, og derfor er lokalkendskab og tætte kunderelationer afgørende. Det er også årsagen til, at vi har samlet et team af kompetente mennesker, som både har erfaring med at drive bankforretning i et lokalt miljø, og som kender området og østjyderne, siger Claus Lauenborg.

Vigtigt at være til stede i virkeligheden
Med åbningen af Aarhus-filialen styrker Fynske Bank sin tilstedeværelse i Jylland, hvor banken i forvejen findes på tre adresser.

Filialen bliver bankens tiende på landsplan, og selvom banksektoren i stigende grad digitaliseres, er der god grund til at være fysisk til stede, mener Claus Lauenborg.

- Vi kan tjekke kontoen via netbanken, booke og afholde møder og overføre penge med få klik, men vi oplever, at mange danskere foretrækker at møde os i øjenhøjde, når der skal træffes store beslutninger. Det kan være den lille familie, som skal investere i deres første ejendom eller den lokale virksomhed, som skal finde nye lokaler. Den slags kan ikke altid bare klares med et swipe og et par telefonopkald. Fra vores perspektiv er der heller ingen tvivl om, at man får det bedste møde, når man sidder ansigt til ansigt, siger han.

Han ser et stort potentiale i Aarhus, som, foruden at være en studie- og tilflytter-by, har et stærkt kultur- og erhvervsliv.

- Aarhus er en by med flere hundredetusinde indbyggere, og der kommer flere til hvert år. Befolkningen rummer alle dele af samfundet, og byen har et væld af spændende virksomheder i rivende udvikling. Kort sagt; Aarhus har alt, siger han.

Fynske Bank Aarhus kommer fra sin åbningsdag til at beskæftige otte medarbejdere.

Blå bog: Claus Lauenborg

  • 55 år.
  • Gift med Charlotte Klitgaard Lauenborg.
  • Sammen har de to udeboende børn på 29 og 25.
  • Ansat i Provinsbanken, senere Danske Bank, i 1988.
  • Skiftede til Aarhus Lokalbank i 2007-2012 og har siden fusionen med Vestjysk Bank bestredet titler som koncept-, salgs- og marketingchef samt regionsdirektør.
  • Havde som regionsdirektør ansvar for 11 filialer.

Kort om Fynske Bank
Fynske Bank har 9 filialer på Fyn og i Trekantområdet og åbner nu den tiende filial i Aarhus. Hovedkontoret ligger i Svendborg med sæde for bestyrelse og direktion. Banken beskæftiger i dag cirka 170 medarbejdere. 

For yderligere information:
Claus Lauenborg, regionsdirektør, tlf. 20 18 53 73, lau@fynskebank.dk

Se afdelingens medarbejdere her

clauslauenborg3