Fremtidsseminar

Fremtidsseminar

Kunne du tænke dig et kig ind i fremtiden? Så kom med, når vi inviterer til eksklusivt fremtidsseminar torsdag d. 1. september 2022 på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia fra kl. 8-11.

Kom og mød disse to inspirerende oplægsholdere;

  • Anne Skare: En af verdens bedste fremtidsforskere, forfatter, foredragsholder. Hun har bl.a. været tv-vært på programmet ”NewScience”. Hendes passion ligger primært hos de, der “kan og vil”: Dem, der tør at arbejde hårdt og dem, der brænder for, hvad de gør. Verden bevæger sig så hurtigt, at det er en absolut nødvendighed at kunne mestre fremtiden. Dem, der ignorerer fremtiden, risikerer at blive blæst omkuld.

  • Janus Mortensen: Indehaver og direktør i Interiør A/S. Interiør er en indretnings- og møbelbutik, som laver totale indretningsprojekter til både private og erhverv. Janus fortæller om deres spændende rejse, hvor virksomheden har skaleret op fra fysisk butik til e-handel i hel stor målestok.

Vi mødes kl. 8 til morgenbrød, kaffe og the.

Tilmeld dig senest torsdag den 25. august via mail til; jav@fynskebank.dk. Du er velkommen til at invitere en kollega med.

Da vi kun har et begrænset antal pladser, tildeles disse efter først-til-mølle princippet.