Fynske Bank topper imageundersøgelse

Fynske Bank topper imageundersøgelse

Syddanskerne har talt. Fynske Bank indtager førstepladsen i Region Syddanmark i den nyligt offentliggjorte imageundersøgelse af danske pengeinstitutter, som FinansWatch står bag.

Fynske Bank har det bedste image blandt alle de danske pengeinstitutter i Region Syddanmark. Det viser undersøgelsen FinansImage 2021, som branchemediet FinansWatch og analysevirksomheden Wilke står bag og udgiver om alle danske pengeinstitutter. Undersøgelsen er lavet som en rundspørge blandt 5.000 danskere over 18 år, som altså kårer Fynske Bank som den bank med det bedste image i Region Syddanmark.

Imageundersøgelsen måler pengeinstitutterne ud fra ni fastelagte imageparametre som eksempelvis service, rådgivning, troværdighed, konkurrencedygtige priser og udvikling af nye produkter og services m.fl. Her scorer Fynske Bank især højt på parametrene om god rådgivning og troværdighed, hvilket glæder adm. direktør Petter Blondeau: 

image2

- Jeg kan ikke andet end at være stolt over, at Fynske Bank har det bedste image blandt pengeinstitutterne i Region Syddanmark, når man spørger danskerne. Men jeg er særlig stolt af, at vi samtidig ligger i den absolutte top, når det kommer til parametrene god rådgivning og troværdighed. Efter min mening er det nemlig nogle af de vigtigste værdier og parametre for en god bank. Og jeg kan kun give rosen videre til alle kollegerne i Fynske Bank, som hver dag møder vores mange kunder med god rådgivning og med back up fra kollegerne i stabene, siger Petter Blondeau. 

FinansImage 2021 er den største måling af de danske finansvirksomheders image i befolkningen. Undersøgelsen er baseret på godt 5.000 besvarelser, som sætter tal på branchen generelle image og de enkelte finansvirksomheders placering i forhold til hinanden. 

Læs mere om FinansImage 2021 her: