Fynske Bank leder igen efter gode kammerater

Fynske Bank gentager successen med at hylde gode kammerater i de lokale foreninger. Det sker med overrækkelsen af ’Kammeratskabsprisen’ til en ung sportsøver, som gør noget særligt for sammenholdet. Tilmeldingen er netop åbnet, så årets kammerat 2019 kan indstilles.

I starten af det nye år vil Fynske Bank endnu en gang uddele den særlige pris "Kammeratskabsprisen" til Fynske Bank Sportslørdag. Det er fjerde gang, at prisen uddeles i forbindelse med den store sportsbegivenhed, og indstillingerne til at hylde en god kammerat er steget år for år.

Fynske Bank har netop åbnet for indstillinger, så alle kan indstille en ung sportsudøver i alderen 13-18 år, som gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten i klubben. Det kan ske fra den 1. november og frem til den 13. december 2019.

Når alle indstillinger er modtaget, nominerer en jury i alt syv kandidater til prisen, som uddeles den 18. januar 2020 i Odense Idrætshal.

Igen i år består juryen af Jan Pytlick, cheftræner i Odense Håndbold og de to OB-spillere Jens Jakob Thomasen og Julius Eskesen. Med i juryen sidder også direktør i Fynske Bank, Petter Blondeau, som glæder sig til endnu en gang at uddele den populære 'Kammeratskabspris'.

- Det glæder mig, at vi atter kan uddele Kammeratskabsprisen. De seneste tre år har vi fået mange positive reaktioner fra de nominerede unge mennesker. Samtidig gør det også indtryk at læse de mange indstillinger, som bekræfter mig i, at der er mange unge ildsjæle i de lokale foreninger. I Fynske Bank vil vi gerne støtte op omkring lokalsamfundet og de lokale foreninger, og det synes jeg, at 'Kammeratskabsprisen' forener rigtig fint, siger Petter Blondeau.

Også den professionelle fodboldspiller Julius Eskesen glæder sig til at uddele prisen igen, da han om nogen ved, hvor meget et godt kammeratskab betyder for et hold.

- Det er tredje gang i træk, at jeg får lov til at være med til at uddele denne fine pris, og det er jeg ret beæret over. Et godt kammeratskab er en af grundpillerne i den fodboldklub, som jeg er en del af og noget, der får en til at møde op med glæde på sit arbejde. En god kammerat er uvurderlig i hverdagen for alle mennesker, og jeg glæder mig over at være en del af den jury, som skal overrække prisen til Sportslørdag 2020, siger OB´s Julius Eskesen. 

Vinderen af 'Kammeratskabsprisen' modtager 25.000 kr., som kan bruges på at styrke fællesskabet i klubben. Det kan eksempelvis være en fællesrejse, specielle arrangementer eller lignende.

Der er åbent for indstillinger til 'Kammeratskabsprisen' på Fynske Banks hjemmeside.

Fakta om 'Kammeratskabsprisen'
Prisen gives til en ung sportsudøver, der gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten. Alle kan indstille en ung fynsk sportsudøver i alderen 13-18 år til ’Kammeratskabsprisen’, og deraf nomineres i alt syv kandidater til prisen. De syv nominerede modtager hver 3.000 kr. Vinderen af Fynske Banks Kammeratskabspris får 25.000 kr., som modtageren og dennes hold kan bruge på en fællesrejse eller lignende. 'Kammeratskabsprisen' blev uddelt for første gang ved Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal den 21. januar 2017. I 2020 uddeles prisen den 18. januar ved samme lejlighed.

Her kan du læse mere og indstille kandidater