Fynske Bank leder efter gode kammerater på Fyn

Kender du en ung fynbo, som gør en forskel for sin klub? Et ungt menneske, som altid hjælper de andre, spreder glæde på holdet eller går forrest, når der skal samles penge ind? Kort og godt en god kammerat. Så indstil ham eller hende til ’Kammeratskabsprisen’ som Fynske Bank står bag. Du kan indstille via bankens hjemmeside.

Fynske Bank har de seneste seks år uddelt prisen, som gives til en fynsk sportsudøver i alderen 13-18 år og som skaber ekstra kampgejst, sammenhold og kammeratskab i klubben. Herefter bliver de mange ansøgninger set igennem af en jury, som udvælger syv nominerede fynboer, der alle bliver hyldet ved arrangementet Sportslørdag d. 22. januar 2022. Og her bliver årets kammerat også kåret på scenen og modtager sammen med titlen og en statuette også 25.000 kr. som vinderen kan bruge sammen med sit hold.

vinder2020

Efter en corona-pause vender Fynske Banks Kammeratskabspris atter tilbage til Sportslørdag i Odense Idrætshal og ikke gennem en virtuel forbindelse som sidste år, hvor 13-årige Victoria Tange fra Odense fra Odense Ruby Club vandt.

- I år kan vi endnu engang uddele Kammeratskabsprisen og hylde de unge mennesker, som gør en forskel i de lokale klubber. Det er altid en fornøjelse at læse indstillingerne, og hvert år overrasker det mig, hvor meget hjerterum, godt humør og hjælpsomhed, der er hos de unge mennesker. Det er dem, som er med til at skabe et fællesskab, som er helt afgørende, når man er en del af et hold. Derfor ser jeg meget frem til at kunne hylde dem, siger adm. direktør i Fynske Bank, Petter Blondeau. 

Jurymedlem: Vi skal også hylde dem, der ikke scorer flest mål
I år ser juryen også frem til at kunne udvælge først de syv nominerede og senere finde en vinder af Kammeratskabsprisen. Juryen har alle et nært forhold til sport og består igen i år af håndboldtræner Jan Pytlick, OB-spiller Jens Jakob Dyhr Thomasen, håndboldekspert Trine Nielsen og Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank.

- Jeg ved, hvor vigtigt det er med gode holdkammerater, når man sammen skal præstere på banen, men skal det være sjovt at gå til sport, så skal man også have et godt kammeratskab på holdet. Vi har en tendens til ofte at fremhæve dem, som scorer flest mål eller løber hurtigst, men faktisk er det ofte nogle helt andre, som får holdet og fællesskabet til at fungere, og det er netop dem, vi hylder med Kammeratskabsprisen. Derfor er jeg rigtig glad for at kunne være med til at give et fortjent skulderklap til en ung fynbo, og jeg ser frem til at læse indstillingerne, siger Trine Nielsen.

Der er åbent for tilmelding på Fynske Banks hjemmeside og frem til d. 18. december kan alle indstille en ung fynbo mellem 13-18 år til prisen som årets kammerat.

Fakta om 'Kammeratskabsprisen'
Prisen gives til en ung sportsudøver, der gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten i foreningen. Alle kan indstille en ung fynsk sportsudøver til 'Kammeratskabsprisen' i alderen 13-18 år, og deraf nomineres i alt syv kandidater til prisen. De syv nominerede modtager hver 3.000 kr. Vinderen af Fynske Banks Kammeratskabspris får 25.000 kr., som modtageren og dennes hold kan bruge på en fælles rejse, aktivitet eller lignende. 'Kammeratskabsprisen' blev uddelt for første gang ved Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal den 21. januar 2017.

For yderligere spørgsmål kontakt venligst:

Helle Lassen
Tlf. 6371 5098
E-mail: hl@fynskebank.dk 

eller

Henrik Bo Jensen
Tlf. 6217 6532
E-mail: hbj@fynskebank.dk

 

Her kan du indstille kandidater