Fynske Bank gentager succesen

Sidste år præsenterede Fynske Bank en helt ny pris, nemlig ’Kammeratskabsprisen’. Det blev så stor en succes, at Fynske Bank endnu engang uddeler en pris til unge sportsudøvere, der gør noget særligt for kammeratskabet og sammenholdet i de lokale foreninger.

Der var stor jubel hos den unge Nyborg-svømmer, Natascha Knudsen, da hun i starten af året modtog ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ og 25.000 kr. ved Fynske Bank Sportslørdag. Faktisk var uddelingen så stor en succes, at Fynske Bank nu igen vil hylde de unge mennesker, som bidrager til det lokale foreningsliv både på og udenfor banen.

Fynske Bank har derfor åbnet for indstillinger til ’Kammeratskabsprisen’, der endnu engang uddeles ved Fynske Bank Sportslørdag d. 20. januar 2018. Fra den 1. november og frem til den 15. december kan alle indstille en ung, fynsk sportsudøver i alderen 13-18 år, der gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten. Når alle indstillinger er modtaget, nominerer juryen i alt syv kandidater til prisen, som uddeles i Odense Idrætshal.

Juryen består bl.a. af Jan Pytlick, tidligere succesfuld landstræner og nu cheftræner i Odense Håndbold. Jan Pytlick var også en del af juryen, da prisen blev uddelt for første gang, og han ser frem til endnu engang at hylde de unge sportsudøvere.

- Uddelingen af ’Kammeratskabsprisen’ i januar bekræftede mig i, at der er rigtig mange unge mennesker, som gør et kæmpe arbejde i de lokale foreninger. Det er en fornøjelse at se, for det betyder meget for klubkulturen, som er afhængig af, at de mange frivillige i foreningerne yder en indsats, siger Jan Pytlick.

Med i juryen sidder også direktør i Fynske Bank, Petter Blondeau, som glæder sig over, at han i 2018 igen skal være med til at overække prisen:

- Det var en stor fornøjelse at være med til at uddele ’Kammeratskabsprisen’ og ikke mindst at møde de syv nominerede. Man kunne se, at de brændte for deres sport og deres hold. Samtidig var det rørende at se de mange holdkammerater, som var med til Fynske Bank Sportslørdag for at støtte og heppe på de nominerede, siger Petter Blondeau og fortsætter:

- Jeg er stolt over, at vi hos Fynske Bank endnu engang kan hylde de unge, der yder en ekstra indsats i deres lokale sportsklubber. Der er brug for lokale rollemodeller, og det vil vi fortsætte med at støtte op omkring i vores lokalsamfund. De værdier, som ’Kammeratskabsprisen’ bygger på, karakteriserer en god rollemodel, der gør en forskel lokalt. Det passer samtidig perfekt ind i Fynske Banks dna, så derfor er det helt oplagt, at vi fortsætter med ’Kammeratskabsprisen’.

Med prisen følger 25.000 kr., og tanken er, at præmien kan bruges på at styrke det sociale på vinderens hold ved en fællesrejse eller lignende. Der er åbent for indstillinger til Kammeratskabsprisen på Fynske Banks hjemmeside.

Fakta om ’Kammeratskabsprisen’

Prisen gives til en ung sportsudøver, der gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten. Alle kan indstille en ung fynsk sportsudøver til ’Kammeratskabsprisen’ i alderen 13-18 år, og deraf nomineres i alt syv kandidater til prisen. Der følger 25.000 kr. med prisen, som modtageren og dennes hold kan bruge på en fællesrejse eller lignende. ’Kammeratskabsprisen’ blev uddelt for første gang ved Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal den 21. januar 2017. I 2018 uddeles prisen den 20. januar ved samme lejlighed. 

Her kan du læse mere og indstille kandidater