Succesfuldt erhvervsliv i Fredericia hyldes

Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia er en af tre modtagere af Fynske Banks Initiativpris og 25.000 kroner. Det skyldes, at det er lykkedes at samle en stor del af det lokale erhvervsliv i Business Fredericia.

Til sin store overraskelse har erhvervsdirektøren i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, netop modtaget 25.000 kroner for sit store engagement i paraplyorganisationen Business Fredericia.

Business Fredericia

Overrækkelsen fandt sted ved et surprise-arrangement, hvor han troede, han skulle til et internt møde med en af sine medarbejdere. I stedet blev han mødt af Palle Dahl Sørensen, som er filialdirektør i Fynske Bank i Fredericia, og han overrakte erhvervsdirektøren de 25.000 kroner. 

- Jamen, jeg var helt overvældet, da det gik op for mig, at det havde noget med mig at gøre. Jeg er meget stolt over det skulderklap, som prisen er for mig, men succesen med Business Fredericia skyldes i ligeså høj grad mine dygtige kolleger, siger Kristian Bendix Drejer.

Positiv udvikling i Fredericia

Business Fredericia er en paraplyorganisation bestående af Fredericia Shopping, Fredericia Erhvervsforening, Fredericia Håndværkerforening og Taulov Transportcenter. 

Ifølge Kristian Bendix Drejer er formålet med Business Fredericia at skabe bedst mulige betingelser for det lokale erhvervsliv og yde erhvervsservice og igangsætte erhvervsudviklende aktiviteter samt tiltrække nye virksomheder og arbejdspladser. På to år er det er lykkedes at samlet 625 medlemmer fra erhvervslivet i Business Fredericia. 

De 25.000 kroner skal bl.a. bruges sammen med personalet i Business Fredericia, da de bærer en stor del af æren for, at initiativet er blevet en succes. 

- Der er i øjeblikket en god udvikling i Fredericia, og det skal vi selvfølgelig få det bedste ud af og derved skabe muligheder for Fredericia. Initiativprisen bekræfter mig i, at vi er på rette vej, og det er jeg så glad for, siger Kristian Bendix Drejer.  

Om Initiativprisen: 
Fynske Bank har uddelt Initiativprisen og i alt 75.000 kroner til tre virksomheder i Danmark, hvor Business Fredericia er én af de tre virksomheder. Prisen gives til et særligt initiativ, som har været eller forventes at være til gavn for udvikling i Fynske Banks lokalområder.