Fonden sikrer Madsby Legepark gigantisk klatretårn til 225 børn

Hvert år besøger knap 400.000 gæster Madsby Legepark i Fredericia. En gratis legeplads til sjov, familiehygge, børnefødselsdage og meget mere. Til denne sæson er der kommet et nyt, kæmpestort klatretårn på 23 gange 23 meter med plads til 225 børn. 

”Madsby Legepark i Fredericia er ganske unik og bliver benyttet af alle vores børnefamilier. Det er et attraktivt sted og er helt klart et af Fredericias flagskibe,” fortæller Dennis Storgaard, filialdirektør for Fynske Bank i Fredericia.

Fonden for Fynske Bank har doneret 400.000 kroner til etableringen af klatretårnet, der vejer 3.500 kg, har fire tårne og en trampolin indbygget i midten. De fire tårne har hver sin farve. En af dem er lavet i Fynske Banks velkendte grønne farve.

Det er det eneste af sin slags i verden med de farver, lød det i talen til indvielsen.

Fonden hjælper Fredericia mod nye højder
Madsby Legepark er et populært samlingssted for hele Fredericia, oplandet og turister. Derfor er det afgørende, at området bliver ved med at være attraktivt og dermed populært. Her er hjælpen fra erhvervslivet meget vigtig.

”Vi skal helst udvide med nye aktiviteter til hver sæsonåbning, så vi sikrer, at der hele tiden sker noget nyt i legeparken,” forklarer Jacob Falkenby, der er leder af Madsbyparken.

”Det er så vigtigt for den her parks videre udvikling og succes - og for børn og borgere i Fredericia - at der er virksomheder som Fynske Bank, som vil bakke op om sådan noget som det her.”

Og Fonden for Fynske Bank arbejder netop for, at borgere i de enkelte lokalområder har et fantastisk sted at bo, så folk bliver boende og flere har lyst til at flytte til.

”Jeg håber utrolig meget, at klatretårnet kan bidrage til, at vi fastholder, at det er et attraktivt område. Og at vi konstant fornyer området og bygger på, så vi sammen kan nå nye højder,” lyder det fra filialdirektør Dennis Storgaard.

Det er Madsby Legeparkens Venner, der har ansøgt Fonden for Fynske Bank for de 400.000 kr til klatretårnet. Ved indvielsen fik foreningen også en donation på 25.000 kr fra Fynske Bank Fredericia til aktiviteter omkring klatretårnet.

Læs mere om Fonden for Fynske Bank på https://www.fondenforfynskebank.dk

Læs mere om Fonden for Fynske bank