Ny privatkundechef

Pr. den 1. maj 2019 er Kristoffer Marchmann udnævnt til privatkundechef i Fynske Bank i Svendborg. Kristoffer Marchmann har været i Svendborg afdeling siden 2013, hvor han begyndte som privatrådgiver og senest har været erhvervsrådgiver. 

Kristoffer Marchmann afløser Henrik Bo Jensen, som har fået nyt job som konsulent for Fonden for Fynske Bank. Det skyldes bl.a. stigende aktiviteter i Fondens arbejde. Henrik deler fremover sin tid mellem den nye funktion og som rådgiver for sin nuværende kundeportefølje i Svendborg. 

Kristoffer Marchmann begyndte sin karriere i bankverdenen i 2007, hvor han var i Fionia Bank/Nordea frem til 2013, hvorefter han skiftede til Fynske Bank. 

Kristoffer Marchmann har siden 2014 og indtil sin tiltræden i det nye job, været engageret i fagligt arbejde i Fynske Bank, blandt andet som faglig repræsentant og som bestyrelsesmedlem i Finansforbundet - Kreds Vest. 

Kristoffer Marchmann er medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Fynske Bank, ligesom han har siddet i uddannelsesudvalget på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. 

Også i privatlivet er Kristoffer Marchmann aktiv i lokalsamfundet i Svendborg, hvor han er bosat med sin kone Maria og deres søn Mads. Kristoffer Marchmann har nemlig været en del af den lokale amerikanske fodboldklub både som spiller, bestyrelsesmedlem og formand i mere end ti år. Han er også glad for basketball, som han selv spiller i Svendborg Basketball Club, ligesom han ofte er at finde til Svendborg Rabbits kampe.