Kontakt Privatsikring, hvis du har spørgsmål til din dækning og behandling af graviditets- og fødselsgener

Vi ændrer forsikringsbetingelserne for rejseforsikringen til vores Mastercards, da forsikringsbetingelserne indtil nu har indeholdt undtagelser rettet mod gravide og eventuelle graviditetsgener, som ikke var i overensstemmelse med Ligebehandlingsloven.

Har du oplevet, at du ikke kunne få dækket udgifter til behandling i forbindelse med graviditets- eller fødselsgener, eller fået afslag på at kunne tegne en forsikring, der dækker for generne, beder vi dig kontakte Privatsikring, hvis den pågældende forsikring var hos Privatsikring eller via dit LOPI Mastercard. Privatsikring er ved at undersøge, om der er kunder i Privatsikring, som uretmæssigt ikke har fået dækket graviditets- eller fødselsgener. Privatsikring rækker proaktivt selv ud til de kunder, som Privatsikring kan finde frem til. Privatsikring kan dog ikke finde frem til alle kunder, da oplysninger kan være slettet som følge af GDPR-regler.

Derfor opfordrer vi også kunder til selv at kontakte Privatsikrings skadecenter på 33 55 37 20, så de kan se på din henvendelse igen.

Læs de nye forsikringsbetingelser her