Begrænset brug af kort og MobilePay lørdag nat

Vores IT-central gennemfører en opdatering af vores kortsystem natten til søndag, den 16. september 2018 og natten til søndag den 23. september i tidsrummet fra kl. 02.00 til kl. 06.00. Det betyder, at der vil være nogle begrænsninger i brug af kort og MobilePay i dette tidsrum.

MasterCard
Har du et MasterCard vil du ikke kunne bruge det i pengeautomater eller til at betale med i butikker, på internettet og via MobilePay i nævnte tidsrum.

Dankort / VisaDankort
Har du et Dankort eller VisaDankort, vil du ikke kunne hæve penge i Fynske Banks pengeautomater i nævnte tidsrum, men du vil kunne handle på nettet, betale i butikker og hæve penge i andre pengeautomater. Du kan bruge din MobilePay, hvis det er dit Dankort eller VisaDankort der er tilnyttet.

MobilePay
Ovennævnte betyder, at du ikke kan bruge din MobilePay fra kl. 02.00 til 06.00 hvis du har et MasterCard Kredit eller MasterCard Debit tilknyttet din aftale.

Interne hævekort
Kan ikke anvendes fra kl. 02.00 til kl. 06.00. Gælder både i Fynske Banks pengeautomater og andre pengeautomater.

Vi beklager de eventuelle gener ovennævnte vil have for dig. Skal du i byen lørdag nat, så hæv penge på forhånd for en sikkerheds skyld.