Fondens mand takker af

Siden Fynske Bank blev grundlagt har Peter Bang arbejdet med donationer fra Fonden for Fynske Bank til kulturelle formål og lokale idrætsforeninger. Et arbejde, som har betydet meget for ham, men som nu skal skiftes ud med tilværelsen som pensionist.

Peter Bangs hjerte har altid banket for foreningslivet. I sin fritid har han været formand for flere foreninger og de seneste fem år har hans primære arbejdsopgaver været at indstille lokale foreninger til donationer til bestyrelsen i Fonden til Fynske Bank.

Nu har han besluttet sig for at trække sig tilbage og indfri sit løfte om at stoppe med at arbejde, før han fylder 70 år. Den beslutning har dog ikke været let for Peter Bang.

- Det har betydet rigtig meget for mig at arbejde for Fonden for Fynske Bank. Det har givet mig muligheden for at have kontakt med foreningslivet på Fyn og i Trekantområdet, og det har været en fornøjelse at se, hvordan midlerne fra Fonden for Fynske Bank kan gøre en stor forskel i lokalsamfundet. Nu ser jeg frem til at få mere tid til familien, men foreningsmenneske vil jeg altid være, siger Peter Bang.

Også i Fynske Bank har vi sat stor pris på Peter Bangs arbejde for fonden.

- Peter Bang har gjort et flot og meget værdsat stykke arbejde for Fonden for Fynske Bank og fungeret som Fondens ansigt udadtil. Når Peter stopper, siger vi samtidig farvel til bankens ældste medarbejder og en god kollega. Jeg håber, at Peter kommer til at nyde sit otium, og jeg er sikker på, at vi kommer til at møde ham til kulturelle arrangementer og idrætsbegivenheder i Svendborg og omegn fremover, siger Petter Blondeau, administrerende direktør i Fynske Bank.

Peter Bang har været ansat som konsulent i Fynske Bank siden 2014. Før det var han marketingchef i Svendborg Sparekasse, som fusionerede og blev til Fynske Bank. I en årrække var Peter Bang forretningsfører i DGI-Svendborg. Ved siden af sit arbejde har Peter Bang været formand for Ulbølle Fodbold, Vester Skerninge Tennisklub, Det Danske Haveselskab i Svendborg og Svendborg Idræts Samvirke.  

Peter Bang ser frem til at få mere tid til sin kone, Kirsten, deres fire børn og de ti børnebørn - ligesom han fortsat vil være en aktiv del af lokalsamfundet i Svendborg.

Henrik Bo Jensen overtager jobbet i Fonden for Fynske Bank efter Peter Bang, som har sidste arbejdsdag d. 10. oktober 2019. 

Reception for Peter Bang
Fynske Bank og Fonden for Fynske Bank afholder afskedsreception for Peter Bang onsdag d. 9. oktober kl. 14 – 16 i bankens lokaler i Svendborg, Centrumspladsen 19, 5700 Svendborg. Kunder, kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset er velkomne.