Filialdirektør fra Assens fylder rundt

Søren Thomsen, filialdirektør i Fynske Bank Assens, fylder 50 år onsdag d. 11. december.

Søren Thomsen er et velkendt ansigt i Assens, hvor han er vokset op og har sin daglige gang. Han vendte tilbage til byen, da han i 2012 blev filialdirektør for Vestfyns Bank i Assens, som i 2013 fusionerede med Svendborg Sparekasse og blev til Fynske Bank. Siden har Søren Thomsen været filialdirektør for afdelingen i Assens, som i dag har 14 ansatte.

Søren Thomsen begyndte sin karriere som bankelev i Odense i 1989. Siden har han haft fokus på erhverv og ledelse, hvilket blandt andet har ført til en stilling som souschef i Vestfyns Bank i Middelfart, afdelingsdirektør i Jyske Banks afdeling i Middelfart og erhvervsrådgiver i Jyske Banks afdeling i Fredericia før han blev filialdirektør i Fynske Bank i Assens. 

I sin fritid er Søren Thomsen kasserer i Rotary Assens, ligesom han holder af at løbe, høre musik og rejse med familien. 

Privat bor han i Strib med sin kone Berit, som han har tre voksne drenge med. 

Den runde fødselsdag markeres med en reception d. 11. december kl. 14.00 – 16.00 i Fynske Bank Assens. Kunder, samarbejdspartnere og venner er huset er meget velkommen.