Lokal mand ny filialdirektør i Fynske Bank Middelfart

Lokal mand ny filialdirektør i Fynske Bank Middelfart

Det bliver en lokal forankret mand, der den 1. marts 2021 kan sætte sig i sædet som ny filialdirektør i Middelfart. Søren Thomsen, der i de seneste knap ni år har været filialdirektør i Fynske Bank i Assens, bliver filialdirektør i sit eget lokalområde, hvor han både er bosat og har haft sit tidligere virke.

Det bliver 51-årige Søren Thomsen, som bliver ny filialdirektør i Fynske Banks filial i Middelfart og overtager jobbet efter Jette Rosenberg. Søren Thomsen kommer fra en stilling som filialdirektør i Fynske Bank i Assens, hvor han de seneste ni år har været ansvarlig for 17 medarbejdere og haft det overordnede ansvar for privat- og erhvervsområdet i Assens. Den store erfaring kan han nu tage med i sit nye job som filialdirektør i Middelfart. 

- Jeg glæder mig til at begynde i filialen i Middelfart. For mig føles det lidt som at komme hjem, da jeg selv er bosat i Strib og tidligere har været filialdirektør i en anden bank i Middelfart. Jeg er selvfølgelig ked af at sige farvel til gode medarbejdere og kunder i Assens, men jeg er sikker på, at de er i gode hænder hos René og Louise, som tager over efter mig, siger Søren Thomsen.

Netop Søren Thomsens kendskab til lokalområdet kommer ham til gode i det nye arbejde. Udover at lede filialen med 11 medarbejdere kommer han også til at repræsentere Fynske Bank i Middelfartområdet, hvor han blandt andet skal uddele donationer til lokale initiativer inden for kultur, idræt og foreninger på vegne af Fonden for Fynske Bank.

Søren kan fra mandag den 1. marts træffes på tlf. 63 41 32 40 eller mail st@fynskebank.dk.