Fynske Bank støtter ’Strib i Bevægelse’ med 100.000 kroner

Det lokale projekt ”Strib i Bevægelse” får en hjælpende hånd til finansieringen af nye udendørsarealer omkring Strib skole. Fonden for Fynske Bank har doneret 100.000 kroner, som bl.a. skal gå til en parkourbane, fitnesssti, faldunderlag og kunstgræs.

Strib i Bevægelse
 
De nye udendørsarealer forventes at være færdige om 3 år, men allerede i 2017 vil en boldmur, bander rundt om kunstgræsbanen, hængekøjer, sansebænk, parkourbane og fitnesssti blive opført.

Udvalget bag ’Strib i Bevægelse’ er glade for donationen, som betyder, at de nu har indsamlet ca. 300.000 kroner til finansieringen af projektet:

- Vi er både stolte og taknemmelige over at modtage 100.000 fra Fynske Bank. Det betyder, at vi nu har mulighed for at komme i gang og realisere første fase af projekter, udtaler forældre-repræsentanterne bag Strib i Bevægelse projektet.

Også hos Fonden for Fynske Bank er man glade for at være en del af ’Strib i Bevægelse’ og de nye faciliteter til børn og unge i Strib.

- Da vi modtog ansøgningen fra udvalget bag ’Strib i Bevægelse’ var vi slet ikke i tvivl om, at her var et projekt, som vi gerne ville støtte. Fonden for Fynske Bank vil gerne donere midler til projekter, som mange kan få glæde af, og det må man sige er tilfældet med projektet i Strib. Og initiativgruppen har selv igangsat en række støtteprojekter for at få finansieringen til at hænge sammen, siger Jette Rosenberg, filialdirektør Fynske Bank Middelfart.

Udvalget bag ’Strib i Bevægelse’ har et ønske om, at de nye udendørsarealer skal motivere børn og unge til at bevæge sig sammen for at styrke kammeratskabet. Derudover er der fokus på motoriske færdigheder, styrkelse af inklusion og aktiv undervisning.

Derfor har børn og unge fra Strib skole også været involveret i projektet fra begyndelsen, hvor de har kunne bidrage med ønsker i form af tegninger og beskrivelser. Efterfølgende har faguddannede pædagoger, lærere og fysioterapeuter givet input til, hvordan udendørsarealerne skal udføres.