Vi kan igen byde velkommen indenfor

Vores afdelinger er igen åbne for rådgivning og service, men vi opfordrer dog fortsat til, at du kun kommer i banken efter forudgående aftale. 

Vi følger naturligvis stadig Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og det er vigtigt for os, at vi passer godt på hinanden. Derfor står der håndsprit fremme i alle afdelinger, vi holder afstand og byder velkommen med et smil i stedet for et håndtryk.

Vil du booke et møde?
Har du brug for et møde, er vores rådgivere klar til at hjælpe dig. Det er stadig en god idé at holde telefonmøder og onlinemøder, men du kan naturligvis også booke et fysisk møde hos os. Ring direkte til din rådgiver eller book et møde her.

Brug for kontanter?
Vi anbefaler mindst mulig brug af kontanter, men står du og mangler, ser vi helst, at du benytter pengeautomaterne. Find en pengeautomat nær dig her.

Kontakt
Brug gerne netbank og mobilbank, hvor du kan skrive en besked direkte til din rådgiver. Du er også altid velkommen til at ringe til os. Telefonerne er åbne på alle hverdage fra kl. 8.30-16.00 (torsdag til kl. 17.00). Find din afdeling eller rådgiver her.

Følg sundhedsmyndighedernes anbefalinger
Vi beder dig udvise hensyn ved at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger til god håndhygiejne, fysisk afstand, host og nys i ærmet samt aflyse et møde, hvis du udviser tegn på sygdom eller har været sammen med nogen indenfor de seneste 14 dage, som har fået konstateret coronavirus.

Læs også