Stærke værdier og lokalt funderet

Stærke værdier og lokalt funderet

Fynske Bank er en bank med stærke værdier, høje ambitioner og en tæt tilknytning til lokalområdet. Vi er lokalt baseret på Fyn, i Trekantområdet og i Østjylland, hovedkontoret er beliggende i Svendborg.

Banken drives ud fra fire grundlæggende værdier:

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab
  • Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Vi tror på den personlige kontakt
I Fynske Bank er vi velforberedte, når du møder os. Vi tager altid udgangspunkt i dig, og vi gør os umage for at forstå din situation. Vi går nemlig efter at finde den løsning, der passer dig allerbedst.

Vi er ikke styret af bonusordninger, så vores anbefalinger tager afsæt i noget, der giver dig reel værdi. Og du får vores bedste pris første gang. Vi tror på lange relationer, og vi tror på ærlighed. Kommer du f.eks. med en ide, som ikke er optimal i forhold til din situation, så siger vi det til dig. Også selvom det kunne være en fin forretning for os. Og vi forventer den samme ærlighed af dig. Er du ikke tilfreds med vores indsats så sig det til os.

Det er derfor, vi siger: Fynske Bank – i dag, i morgen, i fællesskab.