MasterCard Business

MasterCard Business

Et MasterCard Business giver dig handlefrihed, uanset hvor du befinder dig i verden. Kortet kan bruges i butikker og hæveautomater over hele verden – også i Danmark.

Det får du med et Mastercard Business

  • Rejseforsikringer – fx rejse- og bagageforsikring, afbestillingsforsikring, rejseulykke og hjemtransport. Nyttige forsikringer, som du kan betale dyrt for andre steder.
  • Rabatter og fordele på hoteller, billeje, restauranter o.m.a.
  • Mulighed for at få en kredit tilknyttet.

Med eller uden kredit?
Har dine medarbejdere et Mastercard Business, slipper I for administration af udlæg i forbindelse med forretningsrejser. Kortet fås med kreditgrænser på typisk 30.000-50.000 kr. eller andet aftalt beløb med op til 42 dage med rentefri kredit. 

Mastercard Business fås også som kort med saldokontrol. Det betyder, at de ikke kan overtrækkes – ellers gælder de samme betingelser som på kreditkortene. Det drejer sig om følgende kort: Standard Debit, Guld Debit og Platinum Debit.

Med eller uden forsikring – og andre fordele?
Vi tilbyder tre korttyper: Standard som er uden tillægsydelser, Guld og Platinum som begge har forskellige tillægsydelser.

Blandt de tillægsydelser, der kan knyttes til nogle af korttyperne er rejse- og bagageforsikring, afbestillingsforsikring, rejseulykke og hjemtransport. Herudover rabat på leje af bil. Forsikringerne dækker medarbejderen og dennes familie.

Se de samlede forsikringsbetingelser i boksen til højre.

I Danmark, i hele verden
Kortet egner sig til betalinger af enhver art og kan anvendes mere end 22.000 steder i Danmark, dog normalt ikke i dagligvareforretninger. Kortet kan anvendes i 210 lande. Kortet kan også benyttes til betalinger på internettet.

Hent ansøgningsskema til Firmakort

Gode råd fra vores rådgiver

  • Tag en snak med os om valg af det rigtige kort.
  • Hvis du vil være ekstra dækket ind på rejsen, kan det være en ide at supplere med et andet betalingskort – fx Visa/Dankort.
  • Brug Netbank til at have konstant overblik over virksomhedens økonomi.
  • Få gode råd til sikker nethandel her.

Få hjælp til at vælge det rigtige kort

Lad os fortælle dig om fordele og begrænsninger ved de forskellige kort.

Bestil møde