Om Fynske Bank

Velkommen til den store fynske lokalbank. Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank.

Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov.

Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare.

Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil.  

Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 150-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.

Fynske Bank.

I dag. I morgen. I fællesskab.

Lær os nærmere at kende

Vil du vide mere om Fynske Bank? Klik dig videre her.

Vores værdier

 

Nærvær

Vi er med på hver enkelt kundes virkelighed og aktuelle livssituation. Derfor har vi hjertet med i vores rådgivning. Det er nemt at få kontakt med sin personlige rådgiver, ligesom vi altid giver hurtige svar på kundernes spørgsmål. Vi er gode til at lytte, til at tale samme sprog og til at tilpasse rådgivningen og løsningen efter kundens behov. Vi har altid fingeren på pulsen! Vi engagerer os i Fyn og Trekantsområdet, og støtter og understøtter lokale initiativer – både i erhvervslivet og i forenings- og kulturlivet. 

Troværdighed

Vi er troværdige og ordholdende overfor vores kunder, leverandører, kollegaer og det omgivende samfund. Vi tænker os om før vi handler. Enhver, der møder og indgår aftaler med os, vil blive mødt med tillid, åbenhed og troværdighed og vil blive behandlet ordentligt.

Købmandskab

Vi har en forretningsskabende adfærd, der sikrer at alle aftaler er til gensidig fordel for både banken og kunden. Vi opsøger proaktivt vækstmuligheder i markedet, og præsterer derved tilfredsstillende økonomiske resultater på kort og på lang sigt. Vi er initiativrige, engagerede og tager ansvar for egen handling. Derved udviser vi den største handlekraft.

Fremsyn

Vi er med på, hvad der sker i verden omkring os. Vi forstår at tilpasse os selv og vores virksomhed, og vi er forandringsparate. Vi tænker nyt, udfordrer det eksisterende og opdaterer hele tiden vores viden så vores kunder altid sikres den mest kompetente rådgivning.