Kammeratskabsprisen

Syv unge fra hele Fyn blev sidste år hyldet for deres store indsats i deres lokale foreninger med nomineringen til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’. Læs her om baggrunden for deres nominering - og få inspiration til hvem du kan indstille:

Camilla Pedersen
Camilla Pedersen er håndboldspiller i Østfyns HK. Camilla gør træningen sjovere for sine medspillere og er med til at udvikle dem både på banen og på det personlige plan. Hun er den spiller, som holder gejsten oppe på holdet med smil og sjove jokes.

Karl Schaarup
Karl Schaarup er amerikansk fodboldspiller og en del af Svendborg Admirals. Han fungerer som trænerens højrehånd og hjælper altid nye spillere godt ind på holdet. Samtidig er han et menneske, som alle i klubben drages til.

Lukas Aaskov
Faaborg ØH Håndboldklub indstillede Lukas Aaskov for hans vilje, engagement og hans fantastiske evne til at tage imod nye spillere på holdet. Han har også været med til at stifte klubbens egen fanklub, The Local Boys.

Markus Alexander Nielsen
Markus Alexander Nielsen fra Nr. Lyndelse Badminton Klub blev indstillet på baggrund af hans evne til at skabe liv og glæde både på og udenfor banen. Han er samtidig et samlingspunkt for klubbens unge spillere, og mange ser op til Markus.

Mathias Hindsgavl Nielsen
Sanderum Boldklub nominerede Mathias Hindsgavl Nielsen på baggrund af hans seriøse indstilling og vilje til hele tiden at yde sit bedste til gavn for holdet. Mathias opmuntrer og motiverer sine holdkammerater og nyder derfor stor respekt fra både trænere og klubben.

Natasha Maria Knudsen 
Nastasha Maria Knudsen er fra Nyborg Svømmeklub. Som den ældste pige på holdet har hun gjort det til sin mærkesag at vise sig som et godt eksempel for de yngre svømmere. Det gør hun ved at være lyttende, hjælpende og møder op til alle stævner for at heppe.

Natascha vandt prisen i 2016 - læs hendes historie her

Nicklas Sunil Johannsen
Nicklas Sunil Johannsen, fodboldspiller i Glamsbjerg Idrætsforening, bliver betegnet som ”klubmand” med stort ”K”. Hans træner beskriver Nicklas som et billede på alt, hvad klubben gerne vil fremstå som. Han er en initiativtager, en fighter og et forbillede for sine holdkammerater.

Har du også en holdkammerat mellem 13 og 18 år, der virkelig gør en forskel i din klub eller på dit hold? Så indstil ham eller hende senest den 15/12 via linket herunder.

Blandt alle indstillinger, nomineres 7 personer, der hver modtager 3.000 kr.. Samtidig modtager vinderen af ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ 25.000 kr. til at styrke det sociale sammenhold på vinderens hold. Det kan eksempelvis være med en fællesrejse eller lignende.

Indstil her