7 unge nomineret til Kammeratskabsprisen

De nominerede til ’Kammeratskabsprisen’ er nu fundet og syv unge sportsudøvere fra Fyn skal hyldes til Fynske Bank Sportslørdag, hvor vinderen også kåres. Prisen gives til en ung rollemodel, som skaber sammenhold i klubben og er en god kammerat. De nominerede modtager hver 3.000 kr., mens vinderen også modtager 25.000 kr.

I løbet af november og december har Fynske Bank ledt efter gode kammerater i de lokale foreninger på hele Fyn. Der er kommet indstillinger fra bl.a. holdkammerater, trænere og klubformænd, som ønskede at indstille en kammerat til prisen. Årets mange indstillinger er nu blevet til syv nominerede, som kan se frem til at blive fejret lørdag d. 18. januar i Odense Idrætshal. Her bliver vinderen kåret og får overrakt 25.000 kr., som han eller hun kan bruge sammen med sit hold og forening. 

Indstillingerne til årets kammeratskabspris kommer fra foreninger på hele Fyn og fra mere utraditionelle sportsgrene som f.eks. beachvolley, taekwondo, bueskydning og fieldhockey, ligesom der naturligvis også er indstillinger fra fynske håndbold- og fodboldklubber.

Det har derfor været et stort arbejde for juryen bag prisen at udvælge kun syv nominerede blandt de mange indstillinger. Juryen består af håndboldtræner Jan Pytlick, OB-spiller Jens Jakob Dyhr Thomasen, OB-spiller Julius Eskesen og Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank

jury2018

Juryen har udvalgt fire drenge og tre piger i alderen 13-16 år. De nominerede er: 

Alle nominerede modtager 3.000 kr., mens vinderen af 'Kammeratskabsprisen' derudover modtager 25.000 kr., som skal bruges til at styrke holdet og kammeratskabet i klubben. Det kan eksempelvis være med en fællesrejse, et socialt arrangement eller nyt udstyr til klubben.

De syv nominerede vil alle være til stede ved Fynske Bank Sportslørdag, hvor prisen overrækkes af juryen på scenen.

Fakta om Kammeratskabsprisen
Prisen gives til en ung sportsudøver, der gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten. Alle kan indstille en ung fynsk sportsudøver i alderen 13-18 år til 'Kammeratskabsprisen', og deraf nomineres i alt syv kandidater til prisen. De syv nominerede modtager hver 3.000 kr. Vinderen af Fynske Banks Kammeratskabspris får 25.000 kr., som modtageren og dennes hold kan bruge på en fællesrejse eller lignende. 'Kammeratskabsprisen' blev uddelt første gang ved Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal den 21. januar 2017. I 2020 uddeles prisen den 18. januar ved samme lejlighed.