Benjamin er en suveræn kammerat i Odense Taekwondo Klub

16-årige Benjamin Madsen er en uundværlig del af den lokale taekwondoklub i Odense. Hans positive indstilling, venlige gemyt og hjælpsomme væsen gør ham til en god kammerat. Derfor har klubbens formand indstillet ham til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’.

Siden han var blot 6 år gammel, har 16-årige Benjamin Madsen trænet taekwondo i Odense Taekwondo Klub, hvor han tilbringer næsten al sin fritid. Udover at passe sin egen træning – hvor han er tæt på at opnå et sort bælte –træder han altid til, når klubben har brug for hjælp til alt lige fra træning og planlægning til oprydning og klargøring til fester. 

Derudover er Benjamin Madsen også hjælpetræner for flere af klubbens børnehold, hvor han er en dygtig træner og afholdt af både børn og forældre i klubben. 

- Jeg kan rigtig godt lide at være hjælpetræner for de yngste hold, fordi det lærer mig at tage ansvar. Samtidig er jeg også med til at give dem en god oplevelse, ligesom mine trænere har givet mig. Og det gør mig virkelig glad at hjælpe med forskellige ting og støtte min klub, som jeg holder så meget af, siger Benjamin Madsen.  

Trods sin unge alder er den 16-årige taekwondoudøver også engageret i flere af klubbens udvalg. Derfor bliver han også ofte taget med på råd af trænere og ledere, når der skal iværksættes nye initiativer i klubben. De ved nemlig, at de altid kan regne med Benjamin Madsen – og netop derfor har de indstillet ham til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’.  

- Det er meget stort at blive nomineret til at være Fyns bedste kammerat. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. For jeg synes, der er rigtig mange medlemmer i klubben, der har fortjent den pris – for vi hjælper alle sammen hinanden, og jeg synes ikke, at jeg gør noget som de ikke gør, siger Benjamin Madsen.  

Lørdag den 18. januar bliver spændingen udløst, når Benjamin Madsen til Fynske Bank Sportslørdag skal konkurrere med seks andre unge fynske sportsudøvere om titlen som årets kammerat og 25.000 kroner. Og taekwondoudøveren fra Odense er heller ikke i tvivl om, at gevinsten skal bruges sammen med holdet, hvis han bliver den heldige vinder. 

- Hvis jeg vinder prisen, vil jeg rigtig gerne bruge de 25.000 kroner på et fælles arrangement for hele klubben. Det kunne være fedt at lave et weekendarrangement, hvor vi kan træne en masse taekwondo, spise god mad, hygge og overnatte sammen i klubben, siger Benjamin Madsen.