Casper spreder godt humør i omklædningsrummet

I fodboldklubben Dalum IF er holdkammeraterne og trænerne så glade for Casper Dupont, at de har indstillet ham til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’. Han er altid i godt humør og klar med gode jokes – især i omklædningsrummet, hvor kammeraterne gerne bliver hængende for at høre, hvad den 13-årige fodboldspiller har fundet på.

På trods af sin unge alder er Casper Dupont en vigtig del af fodboldholdet i Dalum. Han er en af de dygtigste spillere i truppen og har en evig kampgejst, men det vigtigste for hans holdkammerater og trænere er hans altid gode humør. Derfor er de ikke i tvivl om, at Casper Dupont er årets kammerat, og den anerkendelse betyder meget for den 13-årige fodboldspiller fra Dalum. 

- Jeg blev virkelige virkelig glad, da jeg hørte om nomineringen. Det betyder nemlig alt for mig, at mine klubkammerater, som jeg ser som mine venner, kan lide det, jeg gør for holdet. Jeg tænker faktisk meget over at være en god kammerat, for mine venner har fortjent det bedste, og de skal bare have det godt. Hvis de har det godt, så ved jeg, at jeg har gjort det rigtigt, siger Casper Dupont. 

Assistenttræneren på holdet beskriver Casper Dupont som et festfyrværkeri i omklædningsrummet, hvor alle inviteres til underholdning, fortællinger og jokes fra den unge fodboldspiller, som elsker fis og ballade. Ifølge træneren kan det nogle gange være til stor frustration for de ventende fodboldmødre derhjemme, da omklædningen godt kan tage lidt ekstra tid. 

- Jeg er selvfølgelig altid ekstra glad, når vi vinder, men jeg vil også gerne holde det gode humør oppe, hvis vi taber. Derfor kommer jeg altid med godt humør eller jokes, når jeg kan. Jeg synes selv, at man skal tage initiativ, for vi er en del af et hold, og et hold står sammen, siger Casper Dupont. 

Derfor har de nomineret Casper Dupont til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’, som uddeles d. 18. januar til Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal. Der skal Casper Dupont på scenen med de seks øvrige nominerede, og her bliver det afgjort, hvem der får titlen som årets kammerat og 25.000 kr. til at bruge sammen med sit hold. 

Den sympatiske fodboldspiller har også allerede besluttet, hvad han gerne vil bruge pengene på, hvis han vinder. 

- Så vil jeg bruge dem på en udlandstur med mit hold. Det har vi tidligere været, og det er bare altid en god oplevelse. Jeg ville gerne til England eller Spanien. Jeg holder med Barcelona, men det er ikke kun derfor, jeg gerne vil til Spanien. Jeg vil også gerne se kulturen og måske spille mod et udenlandsk hold. Det er nemlig ret sejt at kunne sige, at man har slået et udenlandsk hold, siger Casper Dupont.