Alle skal føle sig godt tilpas på vores hold

For 14-årige Huan Nielsen er det helt naturligt at være en god kammerat. I fodboldklubben Tårup IF har man dog lagt særlig mærke til hendes evne til at tage sig af sine holdkammerater og imod nye spillere på holdet. Derfor har de indstillet hende til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’.

På trods af sin unge alder, så er Huan Nielsen en vigtig del af fodboldholdet i Nyborg, hvor hun de seneste par år har været anfører. Men Huan Nielsen har også en helt særlig evne til at kunne tage imod nye spillere på holdet og til at opmuntre sine holdkammerater. Den unge fodboldspiller synes dog ikke selv, hun gør noget særligt – hun er bare sig selv.

- Jeg blev meget forbavset og meget glad, da jeg hørte, at min træner havde indstillet mig til prisen. For jeg føler bare, at jeg er mig selv. Jeg vil gerne have, at alle føler sig velkommen og godt tilpas på holdet, for der er plads til alle på vores hold både på banen og udenfor banen. siger Huan Nielsen.

Huan Nielsen får rosende ord med på vejen fra træneren, som beskriver hende som en spiller med stort overskud, positivitet og gå-på-mod. Og det er heller ikke første gang, at Huan Nielsen er bliver anerkendt for at være en god kammerat. I 6. klasse modtog hun nemlig et legat for at være en god kammerat. Ligesom hun tidligere på året blev Årets Spiller i klubben.

Den unge fodboldspiller bruger også meget tid i den lokale fodboldklub, hvor hun udover at passe sin træning, også tit tager ned i klubben for at være sammen med de andre spillere. I vinterpauserne er det også hende, som skriver til de andre og spørger, om de ikke skal mødes i klubben og spille fodbold.

Huan Nielsen er derfor blevet nomineret til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ for sit store engagement i klubben, og d. 19. januar skal hun konkurrere med seks andre fynske sportsudøvere om titlen og 25.000 kr. Den sympatiske fodboldspiller er heller ikke i tvivl om, at pengene skal bruges til fælles oplevelser med holdet, hvis hun vinder.

- De skal bruges på en fælles lejrtur for hele holdet, og vi har talt om en bestemt lejr i Esbjerg, hvor vi kan spille mod danske og udenlandske klubber. Det kunne være fedt. Det er nemlig altid rigtig hyggeligt at være på lejr sammen, og jeg vil gerne give mine holdkammerater nogle gode minder, siger Huan Nielsen.

En træning med landsholdsidolerne Nadia Nadim og Pernille Harder står også højt på Huan Nielsens ønskeseddel. Så længe hun bare kan give sit hold en god
oplevelse.