Nicholas lægger ekstra kræfter i fodboldklubben

For 14-årige Nicholas Bjørn-Eriksen er det naturligt at yde og bakke op om fælleskabet i sin fodboldklub. I Skårup IF har man også lagt mærke til hans store indsats og det forbillede, han er for de andre unge i klubben. Derfor har de indstillet ham til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’.

Alle, som er en del af foreningslivet, ved, at det er vigtigt at have unge mennesker, som vil lægge ekstra timer i klubben, når der skal sælges julekalendere, dømmes kampe, eller når de yngre hold skal trænes. I Skårup IF er det ingen undtagelse. Derfor sætter de stor pris på den 14-årige Nicholas Bjørn-Eriksen, som altid giver en hånd med i klubben. 

Den unge fodboldspiller blev også glad, da han hørte om nomineringen til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’. 

- Det betyder noget for mig, at der bliver sat pris for det arbejde, jeg laver i klubben. Jeg tænker faktisk over at være en god kammerat, og det er også noget, jeg bruger meget tid på. Det gør jeg ved at hjælpe de andre og hjælpe til, hvor jeg kan, siger Nicholas Bjørn-Eriksen. 

Udover selv at være en aktiv fodboldspiller på U16-holdet, så stiller Nicholas Bjørn-Eriksen også gerne op til kamp, hvis de mangler en mand på U15. Derudover er han hjælpetræner på klubbens U8-hold, som han har trænet de seneste to år. 

- Fodbold har været en del af mit liv de sidste ti år, og da jeg begyndte til fodbold, var der også mange trænere, som hjalp mig. Derfor er jeg glad for at kunne være hjælpetræner i klubben, siger Nicholas Bjørn-Eriksen. 

Klubbens formand kalder den 14-årige fodboldspiller for et forbillede for de andre unge – noget som Nicholas Bjørn-Eriksen selv kan genkende fra de trænere, som var der for ham i starten af hans fodboldliv. 

Den 18. januar skal Nicholas Bjørn-Eriksen konkurrere med seks andre fynske sportsudøvere om titlen og 25.000 kr. til Fynske Bank Sportslørdag i Odense Idrætshal. Fodboldspilleren fra Skårup er da heller ikke i tvivl om, hvad han vil bruge pengene til, hvis han er den heldige vinder. 

- Pengene skulle fordeles på de tre hold, som jeg er en del af i klubben. Det vil sige U8, U15 og U16. Jeg ville tage hvert hold med på en tur, hvor vi kunne lave noget sammen. For mig er det vigtigt, at alle tre hold kommer til at mærke det, hvis jeg vinder. Hvor vi skal hen, synes jeg, vi skal beslutte i fælleskab, siger Nicholas Bjørn-Eriksen.