Nicki er hele holdets komiker

15-årige Nicki Sørensen er en dygtig ishockeyspiller på U-17 holdet i Odense Ishockey Klub. Faktisk så god, at han også er involveret i U-20 holdet og 1. division. Men Nicki Sørensen er også en helt særlig spiller, som løfter enhver stemning og kan få hele holdet til at grine. Derfor har hans holdkammerat indstillet ham til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen´.

Nicki Sørensen bruger rigtig mange timer på træning i Odense Ishockey Klub. Han styrketræner hver dag, han har træning med sit U-17 hold fire gange om ugen, og så spiller han kamp stort set hver weekend. Og når man tilbringer så meget tid i omklædningsrummet og på banen, så er det vigtigt, at man har det sjovt sammen.

- Det er faktisk en af mine bedste venner, som har indstillet mig til prisen. Jeg blev da vildt glad og stolt over, at han havde valgt mig og ikke en af de andre fra holdet. Ishockey kan være en hård sport, så det betyder meget, at der er godt humør på holdet, for det betyder også, at vores sammenspil bliver meget bedre. Hvis der er godt humør, så går det tit bedre, siger Nicki Sørensen.

Og hans holdkammerat beskriver også Nicki Sørensen som en kammerat, der kan få et 10-0 nederlag til at føles som at vinde Danmarksmesterskabet. Det gør han med sine mange jokes, der får holdkammeraterne til at grine. Og da den unge ishockeyspiller også er involveret i U-20 og 1. divisionsholdene, så er der mange i klubben, som kender til hans gode humør og jokes.

Som nomineret til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ får Nicki Sørensen 3.000 kroner, som han allerede har besluttet skal bruges i fælleskab med hans bedste ven, som også indstillede ham til prisen.

- Det kunne være fedt, at han og jeg kunne tage på en drengetur sammen. Vi har f.eks. talt om at springe i faldskærm, men i hvert fald at lave noget sammen bare ham og jeg. Det er jo ham, der har indstillet mig, så jeg føler, jeg skylder ham lidt, siger Nicki Sørensen.

Vinderen af ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ bliver offentliggjort d. 19. januar i Odense Idrætshal, og hvis Nicki Sørensen vinder prisen og 25.000 kroner, så vil han gerne give sit hold en oplevelse.

- Vi skal selvfølgelig blive enige om, hvad vi skal bruge pengene til, men hvis jeg kunne bestemme, så kunne det være fedt at tage på en overlevelsestur sammen. At tage et sted hen, hvor vi kan få nogle fysiske udfordringer, tage på natteløb og i det hele taget lave noget, hvor vi skal arbejde sammen. Det tror jeg på kan gøre vores sammenhold på holdet endnu stærkere, siger Nicki Sørensen.