17-årige Caroline vinder ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’

Det blev den 17-årige Caroline Hjæresen Pedersen fra Vestfyn Aikikai, som løb med sejren og 25.000 kroner, da hun blev kåret til årets kammerat ved Fynske Bank Sportslørdag.

Det var syv spændte fynske sportsudøvere, som endelig fik spændingen udløst, da juryen kårede den 17-årige kampsportsudøver til vinder af ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ og samtidig overrakte hende 25.000 kroner, som hun kan bruge sammen med sit hold. 

billede1

- Jeg blev meget overrasket over, at klubben har indstillet mig til prisen. Jeg føler ikke, at jeg gør en ekstra indsats, for jeg får så meget igen, siger den overraskede vinder, Caroline Hjæresen Pedersen. 

billede2

Hun havde også opbakning fra sine holdkammerater, som var mødt op i Odense Idrætshal, hvor prisen blev uddelt i forbindelse med Fynske Bank Sportslørdag. Og Caroline Hjæresen Pedersen fik flotte ord med på vejen fra juryen, som bestod af Jan Pytlick, håndboldtræner, OB-spillerne Jens Jakob Dyhr Thomasen og Julius Eskesen, samt Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank. 

- Caroline bruger imponerende mange timer i sin klub – både som dedikeret udøver og som hjælpetræner for de yngste hold. Hun motiverer, inspirerer, hjælper til og sørger for, at alle i klubben har det godt. Hun er indbegrebet af en god kammerat, og for dét har hun i høj grad fortjent ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’, siger direktør i Fynske Bank, Petter Blondeau.

En tur til Japan for hele holdet

At Caroline Hjæresen Pedersen er en god kammerat, kommer også tydeligt til udtryk, når man spørger hende, hvordan hun vil spendere de 25.000 kroner, som hun har vundet sammen med prisen. De skal naturligvis bruges på at give hendes hold en oplevelse udover det sædvanlige.

- Jeg vil helt sikkert bruge pengene på, at mit hold kan komme på en træningstur til Japan. Vores sport er jo opfundet i Japan, så det ville være en stor oplevelse at kunne tage derud. Og det vil jeg rigtig gerne give mit hold, siger Caroline Hjæresen Pedersen.

Caroline Hjæresen Pedersen var en af de syv nominerede unge fynboer til 'Fynske Bank Kammeratskabsprisen'. Alle syv nominerede vandt hver 3.000 kroner, som blev overrakt af juryen under Fynske Bank Sportslørdag.

billede3