Hvorfor Fynske Bank

Hvorfor Fynske Bank

Fynske Bank er banken til dig, der sætter pris på nærhed og personlig rådgivning. Og på et hurtigt svar, når du spørger. Vi putter dig ikke i en kasse. Vi ser på dig som det menneske, du er – med de ønsker og behov, du har. Vi sætter os ind i, hvor du er i livet, og hvad der betyder noget for dig.

Lad os få en snak

Vi vil gerne invitere dig til en uforpligtende møde i banken. Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig.

Bliv kunde online
I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele. Derfor har du også mulighed for at ansøge om at blive kunde hjemmefra, på alle tider af døgnet. Klik her for at blive kunde online

Legitimation
Fynske Bank er, ligesom alle andre pengeinstitutter, underlagt reglerne i hvidvaskloven. Det betyder blandt andet, at vi er forpligtet til at kunne dokumentere vores kunders identitet og måder at bruge banken på. Også selvom du er kendt i banken i forvejen. Læs mere og se hvordan du gør her. 

Send oplysninger til banken
Har du behov for at sende dine økonomiske oplysninger og andre personlige dokumenter til os, kan du gøre det sikkert her: Send økonomiske oplysninger til Fynske Bank 

Særlige bestemmelser
Er du under 18 år, bor i udlandet, har adressebeskyttelse eller ønsker at være erhvervskunde, kan du ikke bruge vores online ansøgning. Benyt i stedet formularen nederst på siden, så kontakter vi dig.

Er du registreret i RKI beder vi dig tage direkte kontakt til den filial du ønsker at blive kunde i. Se filialer her.

Information fra Finans Danmark

Så nemt skifter du til Fynske Bank

  1. Giv os nogle få oplysninger – så kontakter vi dig
  2. Vi aftaler et møde, hvor vi gennemgår din økonomi
  3. Vi tager os af den praktiske flytning fra din nuværende bank

Start her og få...

  • En personlig rådgiver, du har direkte adgang til
  • Hurtigt svar på dine forespørgsler