Nu kan du få et fastforrentet 0,5 procent-lån

Nu kan du få et fastforrentet 0,5 procent-lån

Med en låneomlægning har du mulighed for at ændre din økonomi markant. Måske vil du have frigivet penge? Måske vil du sidde billigere? Eller måske vil du afdrage hurtigere, for der er kommet luft i økonomien?

Omlæg til historisk lav rente

Ønsker du at omlægge dit nuværende lån eller skal du købe ny bolig, har du mulighed for at få en historisk lav rente. Samtidig får du en optimal beskyttelse af boligens friværdi. Det er nemlig nu muligt at omlægge til et 30-årigt lån i Totalkredit til en fast rente på kun 0,5 procent. 

Omlægning til et 0,5%-lån sker på bekostning af en højere restgæld, men også til en lavere ydelse, hvis du i forvejen har fast rente. Begynder renterne at stige, kan du med det samme indfri dit nye 0,5 procents-lån med gevinst. På et lån med en rente på 2,5 procent eller mere skal kursen først falde til under kurs 100 før der vil være en gevinst ved indfrielse.

Har du overvejet dine muligheder?

Du kan  vælge mellem forskellige løbetider, der alle er relevante at overveje uanset om du i dag har et fastforrentet eller variabelt forrentet boliglån.

Det 10-årige lån er ideelt som tillægslån, hvis du skal renovere boligen eller købe bil, mens det 15- og 20-årige lån giver dig oplagte muilgheder for at blive gældfri tidligere end med et traditionelt 30-årigt lån. Det 30-årige lån giver dig til gengæld gode muligheder for at konvertere restgæld væk, idet kursen på lånet falder, når renten stiger.


Kontakt din rådgiver
Er du i tvivl om du har det rigtige lån eller om det betaler sig at lægge om, så kontakt din rådgiver i banken. Du har også mulighed for at regne på omlægning af dit lån via ’Mit Totalkredit’, som du finder i din Netbank.

Bestil møde

Gode råd fra vores rådgiver

  • Snak med os, inden du beslutter dig. Der er mange muligheder for lån til boligen, og nogle er bedre end andre.
  • Det er fristende at gå efter den laveste ydelse her og nu, men overvej også, hvordan du gerne vil leve om ti og tyve år.
  • Forholdene ændrer sig hele tiden, og nye muligheder opstår. Kig ind og få vores bud på, om dine gamle lån med fordel kan omlægges.

En snak om låneomlægning

Bestil et uforpligtende møde med en rådgiver, der vil hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.

Bestil møde