Få et fastforrentet 0,5 procentlån

Få et fastforrentet 0,5 procentlån

Med en låneomlægning har du mulighed for at ændre din økonomi markant. Måske vil du have frigivet penge? Måske vil du sidde billigere? Eller måske vil du afdrage hurtigere?

Omlæg til historisk lav rente

Ønsker du at omlægge dit nuværende lån, eller vil du købe ny bolig, har du mulighed for at få en historisk lav rente. Samtidig får du en optimal beskyttelse af boligens friværdi. Det er nemlig muligt at omlægge til et 30-årigt lån i Totalkredit til en fast rente på kun 0,5 procent. 

Når du omlægger et fastforrentet lån til et 0,5%-lån får du en højere restgæld, men du får også en lavere ydelse. Hvis renten begynder at stige, kan du med det samme indfri dit nye 0,5 procents-lån med gevinst. På et lån med en rente på 2,5 procent eller mere skal kursen først falde til under kurs 100 før der vil være en gevinst ved indfrielse.

Udnyt mulighederne

Du kan  vælge mellem forskellige løbetider. De er alle er relevante at overveje, uanset om du har et fastforrentet eller variabelt forrentet boliglån.

Her er et hurtigt overblik

  • Det 10-årige lån er ideelt som tillægslån, hvis du vil renovere boligen eller købe bil
  • Det 15- og 20-årige lån giver dig mulighed for at blive gældfri tidligere end med et traditionelt 30-årigt lån
  • Det 30-årige lån giver dig mulighed for at konvertere restgæld væk, idet kursen på lånet falder, når renten stiger

Er du nysgerrig?

Ønsker du at vide om det kan betale sig at lægge dit lån om, så kontakt din rådgiver. Du har også mulighed for at regne på låneomlægningen via ’Mit Totalkredit’, som du finder i din Netbank.

 

Gode råd fra vores rådgiver

  • Snak med os, inden du beslutter dig. Der er mange varianter af boliglån, og valget hænger tæt sammen med, hvad du har det bedst med.
  • Det er fristende at gå efter den laveste ydelse her og nu, men overvej også, hvordan du gerne vil leve om ti og tyve år.
  • Forholdene ændrer sig hele tiden, og nye muligheder opstår. Kig ind og få vores bud på, om dine gamle lån med fordel kan omlægges.

Tag os med på råd - også selvom du ikke er kunde hos os

Bestil et uforpligtende møde og få overblik over dine muligheder.

Bestil møde