Overvejer du at købe ny bolig?

Overvejer du at købe ny bolig?

Det er en stor beslutning at købe hus, lejlighed eller sommerhus. Ikke bare skal den nye bolig opfylde dine basale behov – størrelse, beliggenhed, komfort osv. – den skal også være til at betale. Nu og i fremtiden.

Hvad kan du sidde for?

Vi hjælper dig med en detaljeret beregning af, hvad din husleje maksimalt må være, hvis du skal have en fornuftig levestandard med plads til armbevægelser. Med beregningen i hånden kan du pejle dig ind på det prisniveau, du med sindsro kan gå efter.

Hvilket lån skal du vælge?
Det var lettere i gamle dage, hvor der var ganske få slags lån at vælge imellem. I dag findes en lang række låneformer, som kan være svære at overskue og forstå konsekvenserne af. Til gengæld har du rige muligheder for at skræddersy dit boliglån, så det passer til din families særlige ønsker og situation.

Sammen finder vi det rigtige lån
Vi samarbejder med Totalkredit, som har en lang række attraktive muligheder inden for realkreditlån. Sammen med dig finder vi den rigtige lånepakke, og hvis du har brug for ekstra lån ud over det, realkreditlånet kan dække, hjælper vi med et boliglån. Naturligvis på gunstige vilkår.

Tag en snak med en rådgiver og kom et skridt nærmere din boligdrøm.

Gode råd fra vores rådgiver

  • Overvej, om den historisk lave rente skal udnyttes til at gøre din boligdrøm til virkelighed.
  • Snak med os, inden du beslutter dig. Der er mange muligheder for lån til boligen, og nogle er bedre end andre.

Tag os med på råd

Bestil et møde med en rådgiver og bliv klogere på dine muligheder.

Bestil møde