Nu kan du få fastforrentet 1,5 procent-lån

Med en låneomlægning har du mulighed for at ændre din økonomi markant. Måske vil du have frigivet penge? Måske vil du sidde billigere? Eller måske vil du afdrage hurtigere, fordi der er kommet luft i økonomien?

Omlæg til historisk lav rente
Ønsker du at omlægge dit nuværende lån eller skal du købe ny bolig, har du mulighed for at få en historisk lav rente. Samtidig får du en optimal beskyttelse af boligens friværdi. Der er nemlig nu muligt at omlægge til et 30-årigt lån i Totalkredit, med afdrag, til en fast rente på kun 1,5 procent. Vælger du en løbetid på 20 år eller kortere, er renten endnu lavere.

Har du overvejet dine muligheder?
Nedenfor kan du blandt andet se den aktuelle månedlige ydelse, hvis du vælger et fast-forrentet lån med historisk lav rente. Du kan vælge imellem forskellige løbetider, der alle er relevante at overveje uanset, om du i dag har et fastforrentet eller variabelt forrentet boliglån.

Det 10-årige lån er desuden ideelt som tillægslån, hvis du skal renovere boligen eller købe bil, mens det 15- og 20-årige lån giver dig oplagte muligheder for at blive gældfri tidligere, end med et traditionelt 30-årigt lån. Det 30-årige lån giver dig til gengæld gode muligheder for at konvertere restgæld væk, idet kursen på lånet falder, når renten stiger. 

Aktuelle fastrentelån

tabel 15.12.17

Kontakt din rådgiver
Er du i tvivl om du har det rigtige lån eller om det betaler sig at lægge om, så kontakt din rådgiver i banken. Du har også mulighed for at regne på omlægning af dit lån via ’Mit Totalkredit’, som du finder i din Netbank.

Bestil møde
Find afdeling

Vi har filialer over det meste af Fyn og i Trekantområdet.  Klik og find den nærmeste.

Find afdeling her
Gode råd fra vores rådgiver

  • Snak med os, inden du beslutter dig. Der er mange muligheder for lån til boligen, og nogle er bedre end andre.
  • Det er fristende at gå efter den laveste ydelse her og nu, men overvej også, hvordan du gerne vil leve om ti og tyve år.
  • Forholdene ændrer sig hele tiden, og nye muligheder opstår. Kig ind og få vores bud på, om dine gamle lån med fordel kan omlægges.

En snak om låneomlægning

Bestil et uforpligtende møde med en rådgiver, der vil hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning.