Et plus til dig med friværdi i din bolig

Et plus til dig med friværdi i din bolig

I samarbejde med Totalkredit kan vi nu tilbyde et Fastrente+, som er et lån med fast rente og mulighed for op til 30 års afdragsfrihed. Fastrente+ er til dig, som har friværdi i boligen og ikke ønsker at spare mere op i boligen. Med dette lån får du tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid og mulighed for fleksibilitet, da du løbende kan ændre, hvor meget du afdrager på lånet.

Kort om Fastrente+

Fastrente+ giver dig en fast rente i hele lånets løbetid og fleksible muligheder:

  • Du kan låne op til 75 % af boligens værdi. Og når lånet er under 60% af boligens værdi, kan lånet være uden afdrag i resten af lånets løbetid.
  • Du kan hvert kvartal vælge, om du vil afdrage på lånet, når restgælden højst er 60 % af boligens værdi.
  • Du kan hvert kvartal vælge at skrue op eller ned for, hvor meget du vil afdrage, når du afdrager på lånet. Det gør du ved at ændre lånets løbetid, som maksimalt kan være 30 år i alt.
  • Du betaler samme bidragstillæg som på F-kort+ og RenteMax+. Herudover betales et gebyr for at ændre afdrag eller løbetid.
  • Lånets restgæld skal betales i lånets sidste ydelse.

Lånet kan du altid indfri til markedskursen eller til kurs 100 ved at opsige det to måneder forinden.

Vær opmærksom på, at der er øgede kreditmæssige krav for at kunne få lånet, og at du som udgangspunkt ikke kan få efterstående lån i Totalkredit. Herudover skal du være opmærksom på, at du skal betale hele lånets restgæld, når lånet udløber. I særlige situationer kan Totalkredit beslutte, at der skal afdrages på lånet, fx hvis værdien af boligen falder, så lånet overstiger 75 % af boligens aktuelle værdi, som er fastsat af Totalkredit to år i træk.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for et Fastrente+, så kontakt din rådgiver i banken.