MobilePay

MobilePay

MobilePay er den mest udbredte mobile betalingsløsning i Danmark og er en nem, hurtig og sikker måde til at overføre penge mellem personer. MobilePay kan bruges i fysiske butikker, onlinebutikker og apps – som er tilmeldt MobilePay, se efter logoet. MobilePay kan bruges af alle personer, uanset hvilken bank man er kunde i.

Download MobilePay i enten App Store, Google Play eller Windows Store:

  • Vælg ”Opret ny bruger” og følg anvisningerne.
  • Du bliver bedt om at registrere dit betalingskort og din konto – det skal du kun gøre én gang.
  • Vælg en personlig kode på fire cifre, som du skal bruge, når du fremover åbner app’en - og aldrig den samme som du bruger til skærmlås.

Det er gratis at downloade og bruge MobilePay som privatperson – du skal dog være over 13 år. Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag via MobilePay.

Pengegaver - giv dem med MobilePay

Med MobilePay Pengegaver kan du give penge i gave på en nem og personlig måde. I appen finder du et udvalg af indpakninger, og du kan skrive din egen hilsen. Gaven kan gives med MobilePay, eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet.

  • Giv din pengegave direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort.
  • Du behøver ikke hæve kontanter, og modtageren kan nemt sætte gaven ind på sin konto.
  • Vælg selv indpakning og skriv din egen hilsen.
  • Du kan lave gaven, når det passer dig og selv bestemme afleveringstidspunkt.

Hvad koster det?
Mobile Pay Pengegaver er en tilvalgsløsning til MobilePay-appen. MobilePay-appen er fortsat gratis at bruge, men ønsker du at sende en pengegave, skal du betale et gebyr på 5 kr. 

Læs mere om MobilePay Pengegaver her

Mobile Pay Box

MobilePay Box gør det nemt at samle penge ind og holde styr på alle slags fælleskasser - uanset om det er gavekassen, klassekassen, kagekassen eller biografturs-kassen.

Alle med MobilePay kan indbetale til en Box, og det smarte er, at indbetalingerne ikke bliver blandet sammen med kassemesterens privatøkonomi.

Det er altså blevet nemt at tage ansvar med MobilePay Box. Så du kan sagtens melde dig som kassemester.

Find ”Box” i menuen i din MobilePay-app. Du kan oprette op til tre MobilePay Box, og med hver Box kan du modtage op til 30.000 kr. årligt.

Læs mere om MobilePay Box her

Læs mere om MobilePay på MobilePay.dk