Kontanter og valuta

Fynske Bank har indgået et samarbejde med Danske Andelskassers Bank, Totalbanken, Handelsbanken, Nykredit og SparNord.

Det nye samarbejde betyder, at du kan benytte mere end 200 automater i hele Danmark på samme vilkår, som hvis du bruger en Fynske Bank automat, og uden at du skal betale ekstra gebyrer. Automaterne vil være at finde under navnet KONTANTEN.

I de nye automater vil du kunne benytte de samme korttyper som hidtil og langt de fleste automater vil også tilbyde udbetaling af euro og mulighed for indbetaling. 

Ændring af Fynske Banks pengeautomater til KONTANTEN sker løbende i perioden fra den 20. august og frem til medio september

Pengeautomaterne vil findes på centrale placeringer i hele Danmark og alle under navnet KONTANTEN.

Du finder den nærmeste KONTANTEN automat her

I KONTANTEN automaterne kan du hæve op til 10.000 kr. om dagen mellem kl. 9.00-18.00 og herefter op til 5.000 kr. uden for det nævnte tidsrum. Med Mastercard kan du typisk hæve op til 10.000 kr. om dagen, uanset tidspunkt. Husk, at du kan hæve euro i langt de fleste af KONTANTEN automaterne.

Fejl i ind- eller udbetaling i KONTANTEN automat

Gør indsigelse her

Valuta

Skal du til udlandet, anbefaler vi at du anvender Mastercard og/eller Visa/dankort. Når du bruger kortet på din ferie, får du som regel en bedre vekselkurs, end hvis du veksler til kontanter, og så er det nemmere og mere sikkert. 

Du kan hæve euro i pengeautomaterne (KONTANTEN), svarende til den beløbsgrænse, du har i kroner, alt efter korttype og tidspunkt. 

Har du brug for anden valuta, kan du bestille til afhentning i een af vores filialer. 

Bestil valuta her