Hvorfor vente? Gør dine drømme til virkelighed med et byggelån

Overvejer du at bygge nyt hus, bygge om eller bygge til din nuværende bolig? Vi hjælper dig med at få overblik over finansieringen og de muligheder den giver. Kontakt en rådgiver og kom godt fra start.

Byggelån til kun 0,95 % i rente*

Det ekstra børneværelse, som I har snakket om alt for længe. Renovering af det gamle køkken. Eller huset, hvor I får plads til alt det, I går og drømmer om. Med et Fynske Bank Byggelån til kun 0,95 % i rente kan I gøre noget ved drømmene.

Byggelånet løber i den periode, hvor I bygger. Derefter erstattes det typisk af et realkreditlån, der også dækker jeres byggelån.

Er du ny kunde? Ring til os på telefon 62 21 33 22 eller book et møde med en rådgiver med det samme.

Bestil et møde

*BYGGELÅN: Årlig variabel rente 0,95 %, debitorrente 0,95 %, ÅOP 2,30 %, ingen stiftelsesprovision, løbetid op til 2 år, forudsætninger: Pant i boligen. Afløses af Totalkreditlån eller lån i Fynske Bank. Omkostninger ved kreditbeløb**) på 400.000 kr.: Stiftelsesprovision 3.000 kr., tinglysningsafgift 7.640 kr., renter i løbetiden 7.867 kr., samlet tilbagebetalte beløb 418.605 kr.

Lånet tilbydes efter almindelig kreditvurdering og kan ikke bruges til indfrielse/nedbringelse af andre lån i Fynske Bank. Lånet skal indfries senest 3 måneder efter bankens færdigmelding af byggeriet.

**) Samlet kreditbeløb = det udbetalte beløb på lånets udbetalingsdag, d.v.s. det beløb, som du får i hånden, når alle stiftelsesomkostninger er fratrukket lånets størrelse.

Oplysninger pr. juli 2019.