NemId Nøgleapp

Du kan slippe for at lede efter det velkendte papkort og i stedet bruge NemID-nøgleappen til din smartphone med iOS eller Android.

Med NemID nøgleapp kan du bruge NemID direkte fra din mobil eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Du kan anvende appen alle de steder, du normalt anvender NemID.

Når du fx logger på netbank, borger.dk, sundhed.dk eller en anden hjemmeside, som kræver NemID, vil du modtage en anmodning i din nøgleapp. For at gennemføre login, skal du godkende anmodningen med et enkelt swipe. Så er du logget på!

Behold dit fysiske nøglekort

NemID nøgleapp erstatter ikke det fysiske nøglekort, men skal ses som et nemt og sikkert supplement. Du skal derfor stadig beholde dit fysiske nøglekort. Du skal fx bruge det til at aktivere appen på nye mobile enheder, eller hvis din mobil eller tablet er løbet tør for strøm.

Samme sikkerhed som nøglekortet

For at anvende appen skal du indtaste dine personlige login-informationer ligesom med det fysiske nøglekort og herefter indtaste en firecifret kode eller bruge Touch ID/Face ID. Det er således kun er dig, der kan bruge appen. Med andre ord, er det lige så sikkert at bruge appen som at bruge det fysiske nøglekort.

NemID nøgleapp’en kan hentes til smartphone eller tablet og kan bruges til både erhverv og privat.

Du henter appen i Google Play eller App Store.

Se hvordan du kommer igang med NemID nøgleapp
Få svar på spørgsmål