Geografisk sikkerhed på alle MasterCard – ny sikkerhed

Geografisk sikkerhed giver dig mulighed for selv at bestemme, i hvilke lande/verdensdele dit MasterCard kan benyttes.

Fynske Bank har tilknyttet Geografisk Sikkerhed til alle vores MasterCard for at være med til at forhindre misbrug af betalingskort, hvilket giver dig større tryghed.

Alle MasterCard – både privat og business - er som standard oprettet, således at de kan benyttes i Danmark, Norden og resten af Europa i såvel butikker som pengeautomater samt på internettet i samme lande.

Hvis du skal rejse uden for Europa skal du derfor sørge for at åbne for muligheden for brug i den del af verden, hvor du skal hen.

Geografisk sikkerhed styres via den Netbank eller din Mobilbank.

I enten din Netbank eller din Mobilbank, kan du ved at vælge kort, komme til at ændre i indstillingerne for Geografisk sikkerhed.

Det er ligeledes her, du ændrer i indstillingerne, hvis dit kort skal kunne benyttes til Spil på internettet eller på kasino. Dette gøres under ”kategorier”.

Disse ændringer har virkning straks, hvilket også betyder, at du faktisk kan vente med at åbne for brugen af dit kort lige indtil købet skal foregå, hvorefter du kan lukke for brugen i landet igen. Dette kan være en fordel i lande med stor risiko for kopiering af kortoplysninger.

Du kan ændre indstillinger lige så ofte, som du har brug for.

Pas på dit nøglekort

Der er i øjeblikket et svindelforsøg i gang, hvor svindlere forsøger at få fat i informationerne fra andres nøglekort. Hvis du modtager en mail, hvor du bliver bedt om at oplyse dine koder, skal du slette den uden at gøre mere.

Vi beder dig aldrig om at udlevere personfølsomme oplysninger som f.eks. koder fra dit nøglekort i en mail.

Hjælp til din netbank

Netbank support Privat: 63 71 50 84
Netbank support Erhverv: 70 80 10 72

 

Netbank support åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 08.00 - 22.00
Fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 18.00
Søndag kl. 10.00 - 22.00
Den 31.12 kl. 10.00 - 16.00

Support er lukket den 5. juni, fredag efter Kr. Himmelfartsdag og den 24. december.