Bliv godt dækket med en studieforsikring

.....og vær med i konkurrencen om 8.000 kr. til en rejse væk fra studiebøgerne

Vi vil gerne sørge for en god start på studiet. Derfor tilbyder vi i samarbejde med Privatsikring en attraktiv studieforsikring fra 607 kr. i kvartalet, som inkluderer en indbo-, ulykkes- og verdensrejsedækning. 

Tegner du forsikringen inden d. 31. oktober 2018 deltager du også automatisk i Privatsikrings konkurrence om et gavekort til 8.000 kr. til en ferie.

Vil du slippe for turen ned i banken, så kan du bestille din studieforsikring på under 5 minutter ved at benytte nedenstående link.

Læs mere og bestil

Betingelser: Konkurrencen løber til og med den 31. oktober 2018 og gælder for alle bosiddende i Danmark. Vinderen trækkes tilfældigt og blive kontaktet direkte af Privatsikring. Ansatte i Privatsikring og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage. Der trækkes i alt én vinder, som modtager et gavekort på 8.000. Ved 100 deltagende, vil chancen for at vinde være 1:100. Denne konkurrence afholdes af Privatsikring A/S. Konkurrencen er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook. Præmiegevinsten er skattefri og Privatsikring vil afholde gevinstafgiften.