Fynske Bank lægger navn til sommerens triatlonfestival

Fynske Bank bliver titelsponsor for sommerens Multisport World Championships Festival. Sponsoratet er ydet af Fonden for Fynske Bank, og banken lægger navn til den store event, fordi vi ønsker at støtte op omkring det lokalsamfund, som vi er en del af. Samtidig giver Fynske Bank halv pris på deltagergebyret til 200 deltagere.

Titelsponsor med lokalt engagement

Med titelsponsoratet tager multisportsfestivalen nu navneforandring til Fynske Bank Multisport World Championships Festival, og det vækker glæde hos Sport Event Fyn, der sammen med Dansk Triatlon Forbund, Sport Event Denmark og værtsbyerne Odense, Middelfart og Svendborg er partnere på eventen.

”Vi er rigtig glade for, at Fynske Bank vil lægge navn til den største sportsevent, der nogensinde har været på fynsk grund. Vi har ledt efter en titelsponsor med et lokalt engagement på hele Fyn, og her er Fynske Bank den helt ideelle samarbejdspartner,” siger Jakob Staun, chef for Sport Event Fyn.

Hos Fynske Bank er der også stolthed over den nye aftale, som er kommet i stand efter et sponsorat ydet af Fonden for Fynske Bank:

”Jeg er stolt over, at vi hos Fynske Bank kan være med til at bakke op om en stor international sportsevent som multisportsfestivalen. Da det foregår i tre fynske byer, hvor vi også har filialer, så er det helt i tråd med vores filosofi om at støtte op omkring de lokalsamfund, som vi er en del af. Derfor er det helt oplagt at Fonden for Fynske Bank giver et sponsorat, og vi glæder os meget til at opleve multisportsfestivalen i juli,” siger Petter Blondeau, direktør for Fynske Bank.

Udbyder startnumre med rabat

Som titelsponsor har Fynske Bank valgt at udbyde 200 startnumre til multisportsfestivalen til halv pris - 100 startnumre til Open Race i Aquatlon i Middelfart og ligeledes 100 startnumre til Open Race i Cross Triatlon i Svendborg.

”Multisportsfestivalen skal være en folkefest for alle, og ved at tilbyde rabat på nogle startnumre vil vi gerne invitere vores kunder og andre fynboer til at blive en del af festen og prøve kræfter med triatlon. Forhåbentlig bliver der rift om de 200 startnumre, siger Petter Blondeau.

Du kan sikre dig et startnummer med rabat via linket nederst.

Fakta om Fynske Bank Multisport World Championships Festival:

  • Festivalen finder sted 6.-14. juli 2018 i byerne Middelfart, Svendborg og Odense
  • Festivalen består af VM i de fem discipliner: Duatlon, Aquatlon, Aquabike, Cross Triatlon og Lang Distance Triatlon. Der er VM-konkurrencer for eliten, U23, Junior, Para og age groups, og motionisterne har mulighed for at tilmelde sig open race-konkurrencer
  • Det forventes, at der deltager op mod 4.000 nationale og internationale atleter
  • VM-konkurrencerne og de åbne ræs bliver pakket ind i en festival, hvor folk fra hele verden samles om sport, livsglæde og fest, og hvor der også bliver mulighed for at kaste sig over en række motionsløb på kortere og mere alternative distancer
  • Dansk Triatlon Forbund, Sport Event Fyn, Sport Event Denmark og værtsbyerne Middelfart, Svendborg og Odense er partnere på eventen, som afvikles for det Internationale Triatlon Forbund, ITU

Køb startnummer med rabat