Coronavirus

Vi tager hensyn! Derfor er dørene til vores filialer lukkede, men man kan selvfølgelig stadig komme i kontakt med os, ligesom at vi er klar til at rådgive og hjælpe kunder, der rammes økonomisk som følge af COVID-19.

LÆS MERE HER

Rejser og coronavirus

Sådan er du dækket via dit Mastercard eller din Verdensrejsedækning i PrivatSikring (en del af din indboforsikring)

Læs her
Indsigelse

Du kan gøre indsigelse, hvis der sker betalinger fra din konto, du ikke kan vedkende dig, eller hvis du ikke modtager de varer eller services, som du har købt på nettet.

Læs mere
Generalforsamling udsat

Med baggrund i den aktuelle situation omkring COVID-19 er bankens generalforsamling, onsdag den 18. marts, udsat og vores fem aktionærmøder aflyst.

Læs mere
Bolig

Overvejer du at købe bolig? Eller at forbedre den, du har? Lad os sammen regne på dine boligudgifter, så du præcist ved, hvad du har råd til.

FORTSÆT
Pension

Hvordan skal livet være, når du går på pension? Som nu? Eller måske helt anderledes? Vi hjælper dig med at planlægge din pensionsopsparing, så den passer lige netop til dine ønsker – hele livet.

FORTSÆT
Investering

Vil du selv styre dine investeringer? Eller vil du arbejde sammen med en investeringsrådgiver? Uanset hvad, hjælper vi dig til at få mest muligt ud af dine penge.

FORTSÆT

Fast eller variabel rente?

Se film
Find din rådgiver