Hvad kan du få råd til i 2019?

Starten på et nyt år er en god anledning til at få tjekket op på økonomien. Er der noget bestemt, du drømmer om at få råd til i det nye år? Bestil et gratis eftersyn af din boligøkonomi, så finder vi frem til den bedste løsning på, hvordan du får det 2019, du drømmer om.

BOOK ET MØDE HER

Budget

Med Budgetoverblik får du hurtigt overblik over økonomien. Brug det i hverdagen, og når der skal træffes store beslutninger, fx køb af ny bolig og bil.

Læs mere
Indsigelse

Du kan gøre indsigelse, hvis der sker betalinger fra din konto, du ikke kan vedkende dig, eller hvis du ikke modtager de varer eller services, som du har købt på nettet.

Læs mere
Beregn din ydelse

Står du overfor at skulle købe nyt hus, og vil du vide, hvor meget du kommer til at sidde for i de forskellige lånetyper?

Prøv beregner
Bolig

Overvejer du at købe bolig? Eller at forbedre den, du har? Lad os sammen regne på dine boligudgifter, så du præcist ved, hvad du har råd til.

FORTSÆT
Pension

Hvordan skal livet være, når du går på pension? Som nu? Eller måske helt anderledes? Vi hjælper dig med at planlægge din pensionsopsparing, så den passer lige netop til dine ønsker – hele livet.

FORTSÆT
Investering

Vil du selv styre dine investeringer? Eller vil du arbejde sammen med en investeringsrådgiver? Uanset hvad, hjælper vi dig til at få mest muligt ud af dine penge.

FORTSÆT

Fast eller variabel rente?

Se film
Find din rådgiver