Unioo - digitalt værktøj til din forening

Et særligt fokus på hvidvaskning og terrorfinansiering øger alle pengeinstitutters krav om kundekendskab. Det har betydet en stor ekstra arbejdsbyrde. Ikke kun for os, men også for foreningen, som skal indsamle og sende dokumentation til Banken.

Din forening er vigtig
For at hjælpe dig som foreningskunde, har vi valgt at samarbejde med Unioo. Unioo er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i software til frivillige foreninger. De mange foreningskunder i banken gør et stort, ofte frivilligt, arbejde. Det ønsker vi at understøtte og har derfor valgt en dansk samarbejdspartner med stor erfaring indenfor arbejdet med foreninger.

Gratis for din forening
Bestyrelsesværktøjet kan gøre en stor forskel for bestyrelsens arbejde, og banken har derfor valgt at sponsorere værktøjet til jer. Det er en fordel for bestyrelsen at samle dokumenter og bestyrelsesarbejdet ved brug af Unioo. Det øger sikkerheden og letter arbejdet, især når der er udskiftning i bestyrelsen. I videoen bliver du yderligere informeret, og du kan under videoen læse mere de muligheder, du får stillet til rådighed.

Indberetning til banken
Kravene til alle danske pengeinstitutter er skærpede. Det betyder, at alle danske foreninger skal indberette en række oplysninger til deres pengeinstitut. Du kan derfor spare meget tid ved, at vi fremadrettet digitaliserer processen.

En ekstra hjælp til din forening
Med det værktøjet Unioo, som banken stiller til rådighed, kan bestyrelsen GDPR-sikre bestyrelsens arbejde og kommunikation mellem bestyrelsesmedlemmerne. Dokumenter, filer og opgaver, kan samles ét sted, og man undgår de problemer med login, som ofte opstår i forbindelse med udskiftning i bestyrelsen. 

Medlemmer og kontingent
Med Unioo kan du også få et samlet overblik over medlemmer og benytte automatisk kontingentopkrævning. Du gør det nemmere for medlemmerne og nemt for kasseren, som sparer rigtig meget tid.

Møder
Mødet er det vigtigste i foreningen. Uanset om det er fysisk eller online, kan Unioo gøre en forskel og hjælpe med bedre overblik og en velforberedt bestyrelse. Du kan nemt oprette og udsende dagsorden, bestyrelsen kan til- eller framelde sig mødet og referatet udsendes og gemmes automatisk i systemet efter mødet.

Billetter og tilmelding
Hvis I afholder arrangementer, kan I nemt håndtere disse i Unioo uden dyre betalingsaftaler. Der er mulighed for salg af billetter og tilmelding til arrangementer. I kan også bruge systemet til at tjekke billetter i døren.

Opgaver
Unioo hjælper bestyrelsen med at have overblik over de forskellige opgaver. Både til bestyrelsesmedlemmer og til frivillige. Opgaverne kan oprettes individuelt eller stilles i forbindelse med dagsorden eller referat. 

Dokumenter
At have samlet bestyrelsens arbejdet ét sted, gør en forskel. Få filer, dokumenter og billeder samlet ét sted og undgå, at vigtigt arbejde og informationer går tabt ved eksempelvis udskiftning i bestyrelsen.

Flere funktioner
Unioo har et stort ønske om at kunne gøre en forskel for foreningsdanmark. Der udvikles på fuld kraft og med input fra de mange forskellige foreninger i systemet. 

Læs mere om samarbejdet her