Syv unge sportsudøvere er nomineret til prisen som årets kammerat

Syv unge sportsudøvere er nomineret til prisen som årets kammerat

De nominerede til 'Fynske Bank Kammeratskabsprisen' er nu fundet. Valget er faldet på syv unge sportsudøvere i alderen 13-17 år, som kommer fra fynske klubber og foreninger. Torsdag d. 21. januar kåres vinderen, som sammen med den flotte titel som årets kammerat modtager 25.000 kr., som han eller hun kan bruge sammen med sit hold.

Fynske Bank har ledt efter gode kammerater i de fynske foreninger og i løbet af december kom indstillinger fra holdkammerater, trænere og klubformænd, som alle ønskede at indstille en kammerat til prisen. Det har derfor været et stort arbejde for juryen bag prisen at udvælge kun syv nominerede blandt de mange indstillinger.

Juryen består af håndboldtræner Jan Pytlick, OB-spiller Jens Jakob Dyhr Thomasen, håndboldekspert Trine Nielsen og Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank. De har sammen udvalgt tre drenge og fire piger i alderen 13-17 år.

De nominerede er:

Alle nominerede modtager 3.000 kr., mens vinderen af 'Kammeratskabsprisen' derudover modtager 25.000 kr., som skal bruges til at styrke holdet og kammeratskabet i klubben. Det kan eksempelvis være med en fællesrejse, et socialt arrangement eller nyt udstyr til klubben. 

Vinderen af Kammeratskabsprisen afsløres virtuelt af TV2 Fyn torsdag d. 21. januar. Nærmere information følger.